Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 18 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 18 Μαϊου 
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Ενδιαφέρουσες συζητήσεις στον επαγγελµατικό τοµέα αλλά και νέοι τρόποι αντιµετώπισης εκκρεµοτήτων που σας πιέζουν εδώ και καιρό φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή µέρα. Φίλοι αλλά και συνεργάτες σάς στηρίζουν και αυτό σας δηµιουργεί ασφάλεια. Σήµερα θετική προβλέπεται και στον συναισθηµατικό τοµέα η πορεία των πραγµάτων µε την εύνοια της Αφροδίτης.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η όψη της Σελήνης µε τον ∆ία σάς εφιστά σήµερα την προσοχή αφενός σε οικονοµικές δοσοληψίες που κρύβουν παγίδες και αφετέρου σε σηµαντικές νοµικές υποθέσεις. Θέµατα σπουδών και συµβόλαια χρειάζονται αρκετή προσοχή και ψάξιµο. Στον συναισθηµατικό τοµέα αποφύγετε εντάσεις που αφορούν παρασκήνιο, προωθώντας την ισορροπία των πραγµάτων.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Με την εύνοια της όψης του ∆ία αλλά και της Σελήνης οργανώστε σήµερα πράγµατα που σας ευχαριστούν και σας ανατροφοδοτούν. ∆ιεκπεραιώστε µε όσο περισσότερο ανώδυνο τρόπο γίνεται υποχρεώσεις και εκκρεµότητες στον επαγγελµατικό τοµέα και φτιάξτε έτσι το πρόγραµµά σας ώστε να σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης σήµερα µε τον ∆ία και η έντονη επιρροή του Αρη σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε µε δυναµικό τρόπο σχέσεις σας τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηµατικό τοµέα. Οργανώστε συνευρέσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα µε τα οποία οι συζητήσεις µαζί τους θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά θέµατα µέσα σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Αυτή την περίοδο σας δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψετε υπέρ σας αρνητικές καταστάσεις που αφορούν οικονοµικές υποθέσεις, συµβόλαια και νοµικές διαδικασίες. Ζητήστε βοήθεια από πρόσωπα που εµπιστεύεστε, φίλους, συνεργάτες αλλά και ανθρώπους που κατέχουν θέσεις-κλειδιά στην αντιµετώπιση σοβαρών υποθέσεων που σας απασχολούν σε κάθε τοµέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης µε τον ∆ία απέναντί σας σάς φέρνει σήµερα σε επαφή µε αγαπηµένα πρόσωπα αλλά και οδηγεί σε συζητήσεις που αφορούν επαγγελµατικούς σας στόχους. Στον συναισθηµατικό τοµέα θα χρειαστεί να διευθετήσετε πρακτικά θέµατα που αφορούν τη σχέση σας και προβληµάτιζαν τον τελευταίο καιρό εσάς και τον σύντροφό σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελµατικό τοµέα και τη µελλοντική σας πορεία σε αυτόν βγαίνουν σήµερα στο προσκήνιο µε εξαιρετικά θετικό τρόπο. Η οργάνωση των στόχων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Με τον Αρη απέναντί σας αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηµατικό τοµέα, αλλά και συζητήσεις µε κοντινά πρόσωπα που περιέχουν ένταση και ιδιαίτερα φορτισµένο κλίµα.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Χειριστείτε σήµερα οικονοµικά θέµατα, συµβόλαια και νοµικές διαδικασίες, αποφεύγοντας να αφήσετε οτιδήποτε στην τύχη του. Στον προσωπικό και συναισθηµατικό τοµέα η εύνοια της Σελήνης στο ζώδιό σας σε όψη µε τον ∆ία βοηθά να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, να πείτε αλήθειες που εδώ και καιρό στέκονται εµπόδιο στις σχέσεις σας αλλά και να διευρύνεται τα συναισθήµατά σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Σηµαντικές κινήσεις µε διορατικότητα και έντονη δυναµική φέρνει η σηµερινή µέρα στον επαγγελµατικό τοµέα, ανοίγοντάς σας τον δρόµο σε νέες πολλά υποσχόµενες ευκαιρίες. Στον συναισθηµατικό τοµέα τα ξεκαθαρίσµατα και οι αποκαλύψεις που προκύπτουν σας βοηθούν να βάλετε στην άκρη µελανά σηµεία στον τοµέα των σχέσεων.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η όψη της Σελήνης και του ∆ία σάς δηµιουργεί θετική διάθεση και φέρνει δίπλα σας πρόσωπα µε ιδιαίτερα θετικά συναισθήµατα. Με τον Αρη, την Αφροδίτη και τον Ερµή σε δύσκολη όψη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σηµαντικές ευκαιρίες και µην τις αντιµετωπίσετε σε καµία περίπτωση µε επιπολαιότητα. Αποφύγετε σαµποτάζ και ανταγωνισµούς και χειριστείτε υπέρ σας τα όσα προκύπτουν.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Θετικές κινήσεις περιέχει η σηµερινή µέρα, αλλά και επαφές και συζητήσεις στον επαγγελµατικό σας τοµέα. Συζητήσεις που αφορούν την οργάνωση µελλοντικών σας στόχων τίθενται µε καθαρότητα και λογική. Με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη, αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηµατικό τοµέα και µην εµπλακείτε σε συζητήσεις και κουτσοµπολιά που µπορεί να επιφέρουν ανατροπές.
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η Σελήνη σε θετική όψη µε τον ∆ία στο ζώδιό σας φέρνει σήµερα κοντά σας αγαπηµένα πρόσωπα και θετικές συνεργασίες. Ζητήµατα που αφορούν σπουδές, νοµικές διαδικασίες αλλά και µπερδεµένες καταστάσεις του παρελθόντος µπορούν να ξεκαθαριστούν τώρα, αρκεί να δείξετε τη δέουσα συγκρότηση και οργανωτικότητα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin