Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Θα πούλαγε την αγνότητα της 11χρονης κόρης της για $10.000!

 
Η μητέρα μιας 11χρονης, στο Σολτ Λέικ Σίτυ των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται πως ήθελε να «πουλήσει» την παρθενία της κόρης της έναντι του ποσού των 10.000 δολαρίων, προσφέροντάς τη σε ενδιαφερόμενο άνδρα.
Δικαστήριο της Γιούτα κατηγόρησε τη μητέρα για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον της μικρής και για εκμετάλλευση ανηλίκου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα πρακτικά της δίκης, η γυναίκα προέβη στη σεξουαλική πρόταση προς τον άνδρα χρησιμοποιώντας την κόρη της, αφού πρώτα εκείνος πρότεινε στη μητέρα της να του την «παραχωρήσει» για στοματικό έρωτα!
Σύμφωνα με την αστυνομία, μητέρα και κόρη θα έκαναν επίδειξη εσωρούχων στον ενδιαφερόμενο. Η προσφορά-σοκ από την πλευρά της γυναίκας κοινοποιήθηκε στην αστυνομία από τον φίλο της, ο οποίος ανακάλυψε τυχαία τα τηλεφωνικά μηνύματα που αντάλλασαν μητέρα και ενδιαφερόμενος και αναφέρονταν στην 11χρονη.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πρακτορείο Associated Press, το όνομα της μητέρας δεν γνωστοποιείται ούτως ώστε να είναι κοινωνικά καλυμμένη και ασφαλής η μικρή. Η μητέρα της 11χρονης είναι στη φυλακή ήδη από το βράδυ της Δευτέρας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin