Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 3 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Στις 10 Μαΐου ξεκινά η γενική απογραφή πληθυσμού

Η απογραφή πληθυσμού στο σύνολο της χώρας θα γίνει στο διάστημα από 10 έως και 24 Μαΐου, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ντόλιος διέψευσε ότι επίκειται αναβολή ή ακύρωση της απογραφής, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες εξελίσσονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Στην απάντησή του προσθέτει ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των περίπου 50.000 απογραφέων, που θα αναλάβουν να φέρουν σε πέρας το κύριο μέρος του όλου εγχειρήματος, υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων υπαλλήλων της, καθώς και 12.000 τομεαρχών.
Ο κ. Ντόλιος διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία επιλογής των απογραφέων γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με αντικειμενικά κριτήρια που συμπεριλαμβάνουν και την εμπειρία στο στατιστικό έργο γενικότερα και ενημερώνει επιπλέον ότι έχει προχωρήσει και η πρόσληψη 200 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών της απογραφής στην Αττική και στις υπηρεσίες στατιστικής των νομών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin