Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 04/05/2011

http://www.princeolivernews.com/wp-content/uploads/2011/03/%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg 
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και καλό καιρό στα νησιά του Αιγαίου περιμένουμε την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 11 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 14 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και στα βόρεια του νομού τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αστατο καιρό με βροχές κατά περιόδους και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21-22 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin