Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 3 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Μπλοκάρισμα Facebook σε γάμους και βαφτίσια

Έχετε "αλλεργία" στο γάμο και τα παιδιά; Δυσφορείτε κάθε φορά που βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook αναρτημένα από τους φίλους σας από γάμους και βαφτίσια; Οι υπεύθυνοι του Facebook φαίνεται πως σας κατανοούν για αυτό και θα εφαρμόσουν έναν αλγόριθμο που θα τσεκάρει όλες τις ενημερώσεις σχετικά με αυτές τις τελετές.
Αυτό σημαίνει πως ο κάθε χρήστης θα έχει την επιλογή να μπλοκάρει τις ενημερώσεις που αφορούν τέτοιου είδους κοινωνικά γεγονότα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορούσαμε μέχρι σήμερα να αποκλείσουμε όλες τις ενημερώσεις ενός χρήστη.

Η επόμενη έκδοση αυτής της επιλογής θα μπορεί να αποκλείει ακόμη και τις φωτογραφίες που σχετίζονται με γάμο ή γέννηση.

Υπεύθυνος του fb αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Πολλοί χρήστες εκνευρίζονται βλέποντας πολλές ενημερώσεις από φίλους τους με μωρά να κάνουν χαριτωμένες γκριμάτσες ή να δημοσιοποιούν εικόνες της ημέρας του γάμου.

Παρ' όλο που η γέννηση ενός παιδιού ή ο γάμος είναι σημαντικά γεγονότα, πολλοί χρήστες δεν καταλαβαίνουν οτι κάποιοι φίλοι τους μπορεί να ενοχλούνται από τέτοιου είδους νέα.

Βέβαια άλλα νέα από τους ίδιους φίλους μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, οπότε να μην θες να τους αποκλείσεις εντελώς, παρά μόνο για συγκεκριμένα θέματα".

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin