Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 3 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Για κάθε συνδρομή δώρο... ένα όπλο!

 
 Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η "προσφορά" ενός ιδιοκτήτη καταστήματος της δημοφιλούς αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών RadioShack στη Μοντάνα: κάθε πελάτης που αγοράζει συνδρομή σε δορυφορικό κανάλι παίρνει ως δώρο ένα όπλο. Η διοίκησης της εταιρείας ζητά από τον καταστηματάρχη να διακόψει την αμφιλεγόμενη προσφορά, αλλά εκείνος αρνείται.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο ανεξάρτητος αντιπρόσωπος Στιβ Στραντ προσφέρει δωροεπιταγές για ένα πιστόλι αξίας 90 ευρώ ή μία καραμπίνα αξίας 80 ευρώ, καθώς και δωρεάν έκδοση των σχετικών "χαρτιών" για την άδεια οπλοφορίας, σε κάθε πελάτη που υπογράφει διετές συμβόλαιο στο κανάλι Dish Network. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα όπλα μπορούν να επιλέξουν μία δωροεπιταγή αξίας 35 ευρώ για αγορά...πίτσας !

Ο Στραντ υποστηρίζει ότι ως νόμιμος αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να κάνει αυτή την "επιχειρηματική κίνηση". «Η RadioShack υποστηρίζει ότι αμαυρώνουμε την εικόνα της εταιρείας με αυτή την προσφορά» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της Μοντάνα. «Εγώ δεν πιστεύω ότι δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο. Απλώς δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο ζωής εδώ στη Μοντάνα» προσέθεσε.

Ανακοίνωση της RadioShack ανέφερε ότι η συγκεκριμένη προσφορά δεν έρχεται σε συμφωνία με την πολιτική μάρκετινγκ της εταιρείας. Σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ο κ. Στραντ κατέβασε τη ταμπέλα έξω από το κατάστημα που διατυμπάνιζε: «Προστατεύστε τον εαυτό σας με το συνδρομητικό κανάλι Dish Network. Εγγραφείτε τώρα, πάρτε ένα δωρεάν όπλο».

Η επίμαχη προσφορά : δες δορυφορική, πάρε κι ένα όπλο για να "προστατεύσεις τον εαυτό σου".


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin