Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Η πρόγνωση του σημερινού καιρού

Τοπικές βροχές στην ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 Μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι : Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ βορειοανατολικοί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη


Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin