Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Εντονες πιέσεις θα ασκηθούν αυτή την περίοδο τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον ψυχολογικό τοµέα, καθώς και σε πρακτικά ζητήµατα. Αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε συµπεριφορές που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν σας οδήγησαν σε καµιά θετική εξέλιξη στο παρελθόν. Η νέα φάση ζωής απαιτεί καινούργιους δυναµικούς τρόπους αντιµετώπισης.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Σήµερα µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας συζητήσεις µε στόχο την εξοµάλυνση εντάσεων σας δίνουν τη δυνατότητα να υποστηρίξετε τη θέση σας τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Κρατήστε µε σταθερότητα τη θέση σας, κινούµενοι µε εσωτερική δύναµη και αρµονία, όποια και να είναι η στάση των συνοµιλητών σας και η φόρτιση που επιδιώκουν να σας προκαλέσουν.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Μη σπαταληθείτε άλλο σε εκτονωτικούς καβγάδες, ανταγωνισµούς και λύσεις ή προσδοκίες που δεν έχουν καµία σχέση µε την πραγµατικότητα. Προσγειωθείτε στο τώρα, εστιάζοντας στην πραγµατικότητα, βρίσκοντας ρεαλιστικές λύσεις και οργανώνοντας προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Οσο παίζετε παιδικά παιχνίδια σε σοβαρά θέµατα θα έχετε και το αντίστοιχο αποτέλεσµα.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Τα ζητήµατα που καλείστε να αντιµετωπίσετε αυτή την περίοδο µπορεί να επιλυθούν µόνο µε υπευθυνότητα και βαθιές, «πυρηνικές» αλλαγές που θα βοηθήσουν να αναδυθούν νέες συµπεριφορές και δεξιότητες. Οσο παραµένετε στον ρόλο του θύµατος και καθηλώνεστε, τα γεγονότα θα εξελίσσονται ανεξέλεγκτα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, χωρίς εξαρτήσεις και συναισθηµατικά δεκανίκια.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Αξιοποιήστε συζητήσεις και επαφές µε πρόσωπα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βρείτε ισορροπηµένες λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Να θυµάστε πως οι παλιές πρακτικές και στρατηγικές δεν είναι σε θέση να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις αυτή την περίοδο παρά µόνο να σας οδηγήσουν στην επανάληψη φαύλων κύκλων. Η τύχη πάντως είναι µε το µέρος σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η όψη Χείρωνα - Ποσειδώνα και η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοούν σήµερα τις θετικές συζητήσεις και τις εγκάρδιες επαφές σε κάθε τοµέα. Με τον Ερµή ανάδροµο, υποστηρίξτε µε πρακτικότητα και ρεαλισµό τους στόχους σας αποφεύγοντας να αφήσετε οτιδήποτε στην τύχη του, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράµετρο και χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας να ονειρεύεστε και να οραµατίζεστε.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Σηµαντικές επαφές φέρνει η σηµερινή µέρα. Αν τις χειριστείτε µε ταχύτητα, ευστροφία, δυναµισµό και ρεαλισµό θα αποδώσουν εξαιρετικά θετικά υπέρ σας σε κάθε τοµέα. Εστιάστε σε πρωτότυπες λύσεις και φορτίστε µε όλη τη θετικότητα και τη δηµιουργικότητά σας στόχους, σχέσεις και συνεργασίες, αντιµετωπίζοντας µε σταθερότητα και αποστασιοποίηση τυχόν πρόσκαιρες ανατροπές.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Μπερδεµένες καταστάσεις στον συναισθηµατικό τοµέα που πιθανόν σας είναι άγνωστο πώς να τις χειριστείτε εύκολα µπορεί να σας οδηγήσουν από τον φόβο στον θυµό. Με την εύνοια της Σελήνης απέναντί σας, ζητήστε τη γνώµη και τη βοήθεια προσώπων που είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν για να νιώσετε ασφαλείς.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η ευνοϊκή όψη µια πλειάδας πλανητών από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού και η θετικήυποστήριξη του Κρόνου σάς βοηθούν µε τον καλύτερο τρόπο να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να αντιστρέψετε αρνητικές καταστάσεις τουπαρελθόντος. Στραφείτε ουσιαστικά µέσα σας και αλαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικάσυναισθήµατα και πεποιθήσεις,γιατί ο ψυχολογικός παράγοντας θαπαίξει τον πιο σηµαντικό ρολό στις επιλογές σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Φόρτος εργασίας και υποχρεώσεις που ξεπερνούν τις δυνάµεις και τις αντοχές σας σήµερα. Με την εύνοια της Σελήνης, χειριστείτε µε ψυχραιµία πρακτικά ζητήµατα χωρίς συναισθηµατισµούς και κινηθείτε έως εκεί που αντέχετε.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Συζητήσεις που αφορούν συνεργάτες, την οικογένειά σας ή και τον σύντροφό σας ενδέχεται να σας στρεσάρουν ώστε να προκαλέσουν εκρήξεις θυµού. Μάθετε να διαχειρίζεστε µε ωριµότητα και όχι µε τη φυγή συναισθηµατικές υποθέσεις, κερδίζοντας όλο και πιο πολύ τη δεξιότητα να σχετίζεστε. Σηµαντικές κινήσεις στον επαγγελµατικό και τον προσωπικό τοµέα θα κριθούν άλλωστε από αυτή την ικανότητά σας.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Εντονες συζητήσεις θα σας οδηγήσουν σε αντιφάσεις αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων ποιες είναι οι πραγµατικές σας ανάγκες και µε ποιον τρόπο είστε διατεθειµένοι να τις υλοποιήσετε. Οσο περιµένετε από τους άλλους να σας υποδείξουν τρόπους τόσο οι αρνητικές καταστάσεις θα γιγαντώνονται και η αυτοπεποίθησή σας θα µειώνεται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin