Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 
Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η σηµερινή ηµέρα, µε τον Ηλιο στο ζώδιό σας και τη σύνοδο του Ερµή µε την Αφροδίτη, είναι γεµάτη από συναντήσεις και συζητήσεις. Συµφωνίες που σκέφτεστε να κλείσετε στο άµεσο µέλλον, καλό θα ήταν σήµερα να επανεξετάσετε κάθε παράµετρό τους και να τις µελετήσετε µε περισσότερη προσοχή ώστε να είστε έτοιµοι στις αρχές Μαΐου, µε τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να τις διοµολογήσετε µε επιτυχία.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Νέες και ενδιαφέρουσες γνωριµίες περιµένουν σήµερα τους αδέσµευτους, µε την σύνοδο Ερµή και Αφροδίτης. Κάποια σχέση, οικογενειακή ή συναισθηµατική που στο παρελθόν σας προβληµάτισε, διαφοροποιείται αυτή την περίοδο θετικά και αυτό σας ανακουφίζει. Βάλτε εκ νέου βάσεις και αποφύγετε τον πανικό, µε τη δύσκολη όψη Σελήνης - Ποσειδώνα.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Μετακινήσεις και συζητήσεις θα απαιτήσουν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Η σηµερινή ηµέρα ευνοεί τις βαθιές, εγκάρδιες συζητήσεις και τις συναντήσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα. Μην αναλωθείτε σε δραστηριότητες που είναι µπλοκαρισµένες. Αποφύγετε σχόλια εις βάρος τρίτων και κρατήστε τους τόνους χαµηλά.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μετακινήσεις και ταξίδια για τη σηµερινή ηµέρα, αλλά και συζητήσεις που σας ωθούν σε νέες ιδέες. Ο,τι στο παρελθόν έµοιαζε αξεπέραστο, τώρα φαίνεται να βρίσκει λύση και µε την υποστήριξη φιλικών προσώπων. Το µυστικό είναι να εστιάσετε σε καινούργιους τρόπους που µέχρι τώρα αποκλείατε και να τους εντάξετε στο πλαίσιο δράσης σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η ηµέρα, µε τη Σελήνη σε σύνοδο µε τον Ποσειδώνα και τον Ηλιο να σας ευνοεί από τον Ταύρο, περιέχει γλυκιά διάθεση και εγκάρδιες επαφές από τις οποίες θα βγείτε κερδισµένοι. Επαγγελµατικές και οικονοµικές συζητήσεις αποδίδουν θετικά. Μια κουβέντα µε τον σύντροφο ή κάποιο φίλο θα σας χαροποιήσει και θα σας δώσει την αίσθηση ασφάλειας και κατανόησης.
Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Με την Αφροδίτη και τον Ερµή απέναντί σας, φίλοι και αγαπηµένα πρόσωπα έχουν την τιµητική τους. Συζητήσεις, εγκάρδιες επαφές µαζί τους αλλά και ιδέες που σας δίνουν, σας ξεµπλοκάρουν. Το απόγευµα αποφύγετε να εµπλακείτε σε εντάσεις και στείρες αντιπαραθέσεις. Οι αδέσµευτοι φίλοι του ζωδίου ανοιχτείτε σε νέες γνωριµίες.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Οι εντάσεις και το χαώδες κλίµα σας έχουν κουράσει τον τελευταίο καιρό, κυρίως ψυχικά. Οσο και αν προσπαθείτε να αλλάξετε πρόσωπα και δυσλειτουργικές καταστάσεις, το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, είναι µάταιο. Με τον Ποσειδώνα, τη Σελήνη και τον Ηλιο να σας ευνοούν, ξεκουραστείτε, πάρτε αποστάσεις και εστιάστε σε θετικές επιλογές.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η λύση κάποιου συναισθηµατικού ή οικογενειακού ζητήµατος είναι πολύ κοντά, µε τον Ηλιο, τον ∆ία, τον Αρη, τον Ερµή και την Αφροδίτη να σας ευνοούν. Πρόσωπα αγαπηµένα είναι στο πλευρό σας. Σοβαρές συζητήσεις που θα προκύψουν, θα αποδώσουν θετικά. ∆ώστε χώρο οι αδέσµευτοι σε νέες γνωριµίες και η ανταπόκριση θα σας εκπλήξει θετικά.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε να αφήσετε εκκρεµότητες για την τελευταία στιγµή ώστε να µην έχετε ανατροπές, καθώς ο Αρης και µια πλειάδα πλανητών βρίσκονται σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας. Ζητήστε βοήθεια, µην αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε και µην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν µπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αποστασιοποιηθείτε από ό,τι ενέχει ένταση και εστιάστε σε θετικές σκέψεις και πρόσωπα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Συναντήσεις και εκδροµές που µπορεί να διοργανώνετε µε αγαπηµένα πρόσωπα, θα σας χαροποιήσουν. Ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους, µοιραστείτε µαζί τους τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζητήστε βοήθεια για την αντιµετώπιση όσων σας πιέζουν. Στιγµές χαλάρωσης µε τον σύντροφό σας, σας επαναφορτίζουν.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η σηµερινή ηµέρα, µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, προσφέρεται για να χαλαρώσετε και να δροµολογήσετε στη σκέψη σας όσα σας απασχολούν ώστε να είστε έτοιµοι µετά την περίοδο του Πάσχα να τα υλοποιήσετε. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπηµένα πρόσωπα, το έχετε και το έχουν ανάγκη. Αδιαθεσίες που ίσως σας ανησυχήσουν, είναι περαστικές.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις κακές συνεννοήσεις που µπορεί να σας αποδιοργανώσουν, τόσο στον οικογενειακό τοµέα όσο και σε προσωπικά ζητήµατα και µετακινήσεις. Αν είστε πολύ φορτισµένοι, αποφύγετε συζητήσεις συναισθηµατικού περιεχοµένου, όσο και αν αισθάνεστε ότι επείγουν ή πρέπει να γίνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin