Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 21/04/2011

 
Βροχές και πιθανόν καταιγίδες στην Κρήτη που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν, λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στην υπόλοιπη χώρα και επικράτηση θυελλωδών βόρειων ανέμων κατά τόπους στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 17 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα ανατολικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, σχεδόν μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin