Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η Αφροδίτη και ο Ουρανός ευνοούν τη µετάλλαξη καταστάσεων αντιπαλότητας του παρελθόντος, ανοίγοντας τον δρόµο της συνεργασίας και της ισορροπίας. Με τον Ερµή σε φαινοµενικά ανάδροµη πορεία απέναντί σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τοµέα της επικοινωνίας, εστιάζοντας στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να µεταφέρετε στον άλλον αυτό που θέλετε να πείτε.
Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε θετική όψη µε µια πλειάδα πλανητών φέρνει κοντά σας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και σας υποδεικνύει τρόπους ώστε να επιλύσετε προσωπικά, επαγγελµατικά και οικονοµικά θέµατα. Χειριστείτε µε ρεαλισµό και αλήθεια την όψη της µε τον Ποσειδώνα, αποφεύγοντας µπερδέµατα και αξιοποιώντας τη θετική της πλευρά που είναι η αγάπη και η εναρµόνιση.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Με την όψη Αφροδίτης - Ουρανού σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας θέµατα ισορροπιών τόσο µε τον σύντροφό σας όσο και µε πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και τους συνεργάτες σας ζητούν οριστικές διευθετήσεις µε ωριµότητα και απόσταση από παιχνίδια δύναµης. Ανοιχτείτε µα απόλυτη ειλικρίνεια και δηλώστε χωρίς υπεκφυγές και οργή τι ακριβώς θέλετε και µε ποιον τρόπο.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Οι ευµενείς όψεις της Σελήνης και της Αφροδίτης ευνοούν συµφωνίες, συµβόλαια, νοµικές διαδικασίες αλλά και θέµατα που αφορούν µετακινήσεις και ταξίδια. Συζητήσεις και επαφές σάς δείχνουν πως δρόµοι που ήταν κλειστοί για εσάς στο παρελθόν τώρα ανοίγουν, δίνοντάς σας τις ευκαιρίες αλλά και την υποστήριξη να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Σηµαντικές αλλαγές σε κάθε τοµέα χρειάζεται να γίνουν αυτή την περίοδο, µε στόχο να αντιµετωπιστούν πιο ώριµα και ρεαλιστικά λάθη και εκκρεµότητες του παρελθόντος. Η θετική όψη του Ερµή ανάδροµου µε τη Σελήνη και τον Κρόνο σάς βοηθά στον ανασχεδιασµό των στόχων σας αλλά δεν ευνοεί αυτή την περίοδο την εξωτερική δράση, ενώ ο Ηλιος από τον Ταύρο σάς δίνει ένα περιβάλλον υποστήριξης.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η εύνοια αρκετών πλανητών σάς κινητοποιούν σήµερα µε θετική διάθεση και δυναµισµό σε συζητήσεις που διεισδύουν σε βάθος. Οι πεποιθήσεις σας ότι για να σας αγαπούν πρέπει να είστε όπως σας θέλουν οι άλλοι σάς έφερε σε σύγκρουση µε τα όρια και τις ανάγκες σας. Σταµατήστε να πιέζετε τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να είστε αρεστοί.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Στόχοι και επιθυµίες σας που εκκρεµούν από το παρελθόν και δεν είχαν υλοποιηθεί για διάφορους λόγους, επαναπροσδιορίζονται µε στόχο την πραγµατοποίησή τους. Ο Ερµής σε ανάδροµη πορεία σάς λέει πωςακόµη τα πράγµατα δεν είναι ώριµα γι’ αυτό, δίνοντάς σας το περιθώριο ναεπανεξετάσετε αρκετές φορές αυτότο διάστηµα τους τρόπους υλοποίησής τους.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Οι ευµενείς όψεις του Ουρανού και της Αφροδίτης σάς προτρέπουν σήµερα να ρίξετε φως σε συναισθηµατικές ανισορροπίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας αλλά και τον οικογενειακό τοµέα. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας η σηµερινή ηµέρα ευνοεί ταξίδια και µετακινήσεις αλλά και τη διασκέδαση και την επαφή µε αγαπηµένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η όψη Κρόνου - Ερµή ανάδροµου σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές που υποκινούνται από ένα ανώριµο µέρος του εαυτού σας σε κάθε τοµέα. Είναι η κατάλληλη στιγµή µε την εύνοια του Ηλιου να αναλάβετε απέναντι στον εαυτό σας αλλά και σε πρόσωπα και καταστάσεις, την ευθύνη της διευθέτησης θεµάτων που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Προσοχή στις µετακινήσεις.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η ηµέρα ευνοεί τις θετικές επαφές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Συζητήσεις µε συνεργάτες περιέχουν δηµιουργικές προοπτικές και θετικά ξεκαθαρίσµατα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηµατικό τοµέα. Εκφράστε τα συναισθήµατά σας στον σύντροφό σας και σε κοντινά πρόσωπα µε τη βεβαιότητα ότι θα σας κατανοήσουν.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η σηµερινή ηµέρα σάς δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις αλλά και επαφές µε αγαπηµένα πρόσωπα. Γεµίστε την ψυχή σας µε θετικά συναισθήµατα που τόσο τα έχετε ανάγκη αυτήν τη περίοδο. Αποφύγετε παρόλα αυτά, µε την όψη Κρόνου - Ερµή ανάδροµου να αφήσετε στην τύχη τους θέµατα που αφορούν τον σύντροφό σας αλλά και µετακινήσεις και ταξίδια.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η Σελήνη σήµερα προωθεί σηµαντικές επαφές µε θετική διάθεση και ενθουσιασµό, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Κρατήστε ζεστό το κλίµα ανάµεσα σε σας και τον συνοµιλητή σας, ξεπερνώντας ζητήµατα που στο παρελθόν σας είχαν αποµακρύνει. Όσον αφορά καινούριες γνωριµίες στον ερωτικό τοµέα, κινηθείτε µε επιφύλαξη


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin