Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου 
Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Εντονα συναισθηµατικά ζητήµατα διακινεί η σηµερινή µέρα αλλά και όλη η τελευταία περίοδος για εσάς. Σχέσεις που έχουν τελειώσει µε δύσκολο τρόπο σάς απασχολούν έντονα, ενώ αδιευθέτητα οικονοµικά, επαγγελµατικά και οικογενειακά ζητήµατα απορροφούν την ενέργειά σας. Είναι η κατάλληλη στιγµή να πείτε οριστικά αντίο σε ό,τι σας πισωγυρίζει.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη της Σελήνης µε τον Ουρανό και τον ∆ία ευνοεί σήµερα ξεκαθαρίσµατα σε οικονοµικά ζητήµατα, νοµικές διαδικασίες, συµβόλαια αλλά και ταξίδια µε φίλους. Στον προσωπικό και οικογενειακό τοµέα κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε καταστάσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι περιέχουν έντονη φόρτιση και δεν είναι ώριµες οι συνθήκες να συζητηθούν.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας, το µέτρο στη δράση σας και η ισορροπία µεταξύ συναισθήµατος και λογικής θα είναι το ζητούµενο για εσάς όλη αυτή την περίοδο. Χειριστείτε µε προσοχή οικονοµικές συµφωνίες, επαγγελµατικές σχέσεις αλλά και θέµατα ψυχικής και σωµατικής υγείας. Φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί στον τοµέα της οδήγησης.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με την όψη Ερµή - ∆ία - Πλούτωνα, αποφύγετε σήµερα εντάσεις, διαφωνίες και παρασκήνιο στον προσωπικό και επαγγελµατικό τοµέα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης για να χειριστείτε αποτελεσµατικά εκκρεµότητες στον οικονοµικό τοµέα και θέστε µε προσοχή «ευαίσθητα» θέµατα που αφορούν τη σχέση µε τον σύντροφό σας. Αποφύγετε να φορτωθείτε την πίεση και το άγχος κοντινών σας προσώπων.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η θετική όψη της Σελήνης µε τον ∆ία και τον Ερµή ευνοεί σήµερα συζητήσεις, επαφές αλλά και νέες γνωριµίες στον ερωτικό τοµέα. Αποφύγετε εντάσεις, µε τον Ερµή και τον ∆ία σε δύσκολη όψη µε τον Πλούτωνα απέναντί σας, λέγοντας µεν τα πράγµατα µε το όνοµά τους, αλλά αποφεύγοντας παρασκήνιο και περιττές αψιµαχίες που µόνο θα σας απορρυθµίσουν.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας δίνει την εύνοιά της σε συναισθηµατικά αλλά και οικογενειακά ζητήµατα που περνούν τον τελευταίο καιρό από φάση πίεσης και έντασης. Αξιοποιήστε µε ρεαλισµό ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον αισθηµατικό τοµέα για αναθέρµανση των σχέσεων που ήδη έχετε αλλά και για νέες γνωριµίες.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης, του ∆ία και του Ερµή σας δίνει σήµερα τη δυνατότητα για συζητήσεις αλλά και επαφές µε αγαπηµένα σας πρόσωπα. Γεµίστε την ψυχή σας µε θετικά συναισθήµατα που τόσο τα έχετε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με τον Αρη απέναντί σας, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεµότητες και ασάφειες στον επαγγελµατικό τοµέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η διευθέτηση µιας παλιάς εκκρεµότηταςστον επαγγελµατικό τοµέα αλλά και ηπροοπτική µιας νέας συνεργασίας που θα ανοίξει καινούργιους δρόµους στηεργασία σας φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας σήµερα µε την όψη Σελήνης - Ουρανού - ∆ία. Η επαφή και οι συζητήσεις µε φιλικά σας πρόσωπα που σας γνωρίζουν αρκετά σας βοηθούν να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Αποφύγετε υπερβολές στον οικονοµικό και συναισθηµατικό τοµέα, µε τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σε όψη µε τον ∆ία και τον Ερµή. Αν σκέφτεστε να µετακινηθείτε, οργανώστε επαγγελµατικά και πρακτικά θέµατα ώστε να µην αντιµετωπίσετε ανατροπές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Θέµατα υγείας είναι σηµαντικό να µην παραµεληθούν.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Θετικές επαφές σήµερα, µε την εύνοια της Σελήνης, του ∆ία κα του Ουρανού στον συναισθηµατικό αλλά και επαγγελµατικό τοµέα, σας προσφέρουν µέσα από συζητήσεις που προκύπτουν σηµαντικές λύσεις σε θέµατα που σας απασχολούν. Ελαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικές πεποιθήσεις και αδράξτε θετικές στιγµές και σηµαντικές ευκαιρίες.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τον Ερµή σήµερα σε δύσκολη όψη µε τον Κρόνο, κρατήστε απόσταση από εντάσεις και διαφωνίες µε το εξωτερικό περιβάλλον. Πάρτε χρόνο να διευθετήστε µέσα σας φόβους και συναισθηµατικές διαστρεβλώσεις που σας κάνουν ευάλωτους σε συµπεριφορές τρίτων και γεγονότα. Η όψη Κρόνου - Αφροδίτης δείχνει ότι φίλοι και αγαπηµένα πρόσωπα σας στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η µέρα ευνοεί τις θετικές επαφές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικότοµέα. Συζητήσεις µε συνεργάτες περιέχουν δηµιουργικές προοπτικές και εγκάρδιο κλίµα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηµατικό τοµέα, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετεσυναισθήµατα στον σύντροφό σας και σε κοντινά σας πρόσωπα, µε τη βεβαιότητα ότι θα σας κατανοήσουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin