Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 01/03/2011


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές κυρίως ώρες στο Β. Ιόνιο και πιθανόν σε παράκτιες περιοχές της Ηπείρου, λίγες ασθενείς βροχές στην Κεντρική - Ανατολική χώρα και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 στην Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 13 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 3 έως 9 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 7 έως 13 - 14 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο βόρειοι – βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις. Στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, ενώ στη Θάλασσα των Κυθήρων και στον Πατραϊκό θε επικρατήσει πολύ ενισχυμένο ανατολικό ρεύμα εντάσεων 8 - 9 μπ.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 - 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 9. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9- 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin