Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon TEDxThessaloniki στις 2/4 – Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές και το θέμα!

Μη κλείσεις κάτι για το Σάββατο 2 Απριλίου, έχει TEDxThessaloniki! Πριν λίγη ώρα το TEDxThessaloniki ανακοίνωσε επίσημα τους πρώτους τέσσερις ομιλητές του για τη φετινή, δεύτερη, εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο “Ολύμπιον” στη Πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για τους Paul Lewis (Special Projects Editor του Guardian), τον Rob Thompson (Principal Designer στην Nokia και βραβευμένος product designer), την Eileen Botsford Velissaropoulos (New Media Public Artist) και τον Onic V. Paladjian (Επενδυτής και ιδρυτής της Capital Connect Venture Capital). Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι το “Why Not?”, με την οργανωτική ομάδα να θέλει να δώσει έμφαση στη καινοτομία και τις διαφορετικές ιδέες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει!


Next up: Για να μπεις στο κλίμα, σου προτείνω να δεις μια προς μια τις ομιλίες του φετινού TEDxAthens, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου στον “Ελληνικό Κόσμο”.
Ακολουθεί το αναλυτικό ΔΤ του TEDxThessaloniki, να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε μέχρι τις 2/4:
H ομάδα του TEDx Thessaloniki ανακοινώνει επίσημα το δεύτερο TEDxThessaloniki, με τίτλο Why Not? [Γιατί Όχι;], το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον. Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρίσκονται η καινοτομία και γενικότερα οι διαφορετικές ιδέες που ανταποκρίνονται στο γενικότερο κάλεσμα «Γιατί Όχι;». Το TEDxThessaloniki φέρνει την εμπειρία του TED και στην πόλη μας για μια μέρα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών από τους τομείς της Τεχνολογίας, των Επιχειρήσεων, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής, της Ψυχαγωγίας, της Τέχνης και του Design.
Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται ανεξάρτητα σε πόλεις όπως τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ κ.α. και κάθε φορά προβάλει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση που οργανώνεται από εθελοντές και διατηρεί τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του TED.
Το πρώτο TEDx Thessaloniki πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαϊου 2010 στο ιστορικό θέατρο Ολύμπιον στο κέντρο της πόλης και παρουσίασε τέσσερις ομιλητές. Φέτος διευρύναμε τη διοργάνωση περιλαμβάνοντας περισσότερους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Κάθε ένας από τους ομιλητές έχει ξεχωρίσει στον τομέα του και όλοι είναι έτοιμος να μοιραστεί μια συναρπαστική Why Not? ιστορία με το κοινό. Ανάμεσα τους έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον Απρίλιο:
Paul Lewis, Special Projects Editor στον Guardian ανακηρύχθηκε Ρεπόρτερ της Χρονιάς στα Βρετανικά Δημοσιογραφικά Βραβεία 2010 για την επαναστατική χρήση των social media στην δημοσιογραφία.
Rob Thompson, Principal Designer στην Nokia και βραβευμένος product designer, συγγραφέας και πρώην Λέκτορας στο Royal College of Art και στο Central Saint Martins, στο Λονδίνο.
Onic V. Palandjian, Venture Capitalist με 19 χρόνια εμπειρίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ, συνιδρυτής της Capital Connect Venture Capital και επενδυτής στην Herco SA & Mavin SA.
Eileen Botsford Velissaropoulos, New Media Public Artist, που εργάζεται σε ένα μεγάλο εύρος από on-site και on-line projects και έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις διεθνώς είτε ως μέλος ομάδας καλλιτεχνών είτε μόνη της.
Εάν πιστεύεις ότι οι ιδέες αξίζει να διαδίδονται και ψάχνεις για έμπνευση, πάρε μέρος στο επόμενο TEDx Thessaloniki. Συμπλήρωσε τη φόρμα προεγγραφής και τα μέλη της ομάδας μας θα έρθουν σύντομα σε επαφή μαζί σου με όλες τις λεπτομέρειες και τα νέα σχετικά με τη διοργάνωση.
Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τους ομιλητές και το τελικό πρόγραμμα, μόλις ολοκληρωθεί. Γίνε και εσύ υποστηρικτής της προσπάθειας μας στο Facebook και ακολούθησε μας στο Twitter, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν στο TEDxThessaloniki.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin