Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Patrick Hole.. ο τυφλός μαραθωνοδρόμος

20071104134538 
Στον μεγάλο μαραθώνιο της Κύπρου που διεξάγεται στις 20 Φεβρουαρίου στην Λεμεσό λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά ο, με απώλεια όρασης, 44χρονος άγγλος δρομέας Patrick Hole. Δεν πρόκειται περί συμμετοχής για την συμμετοχή. Ο Patrick Hole– τρέχοντας μαζί με την συνοδό του – έχει στα πόδια του χρόνους που πλησιάζουν τις 2 ώρες και τριάντα λεπτά!

Η συμμετοχή του τυφλού άγγλου μαραθωνοδρόμου δεν είναι απλή υπόθεση. Καταρχάς ,δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά και την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών (ΠΟΤ) που στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί την συμμετοχή του. Δρομέας – συνοδός του Hole (έχει ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι και μειωμένη όραση στο άλλο) θα είναι η αγγλοκύπρια Sharon Charalambous που ζει μόνιμα στην Λεμεσό. Σπόνσορες του Patrick Hole είναι πέραν του εαυτού του και της ΠΟΤ, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συνδράμει έμπρακτα στην αγωνιστική αυτή προσπάθεια.

Η παρουσία στον λεμεσιανό μαραθώνιο του έμπειρου άγγλου δρομέα, έχει ήδη κινητοποιήσει τον χώρο των τυφλών στην Κύπρο, είναι ήδη κάμποσοι οι έχοντες εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον δρόμο των 42 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή συνεπάγεται έξοδα, γι’ αυτό και η ΠΟΤ απευθύνει κάλεσμα “προς κάθε ενδιαφερόμενο” να συνδάμει (αποστέλλοντας επιταγή οποιουδήποτε ποσού προς την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών, Τ.Θ. 23511, 1684 Λευκωσία.)


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin