Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το αγγούρι… του Αγίου Βαλεντίνου!


Αν νομίζεται ότι τα σοκολατάκια και οι φράουλες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για να κάνετε δώρο σε κάποιον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε τα σούπερ μάρκετ Sainsbury’s του Λονδίνου έρχονται να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου θα πουλάνε αγγούρια σε σχήμα… καρδιάς!
Δεν προσδοκούν φυσικά να τα προσφέρεται αντί για ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια, αλλά είναι σίγουροι ότι η πρωτότυπη ιδέα τους θα έχει μεγάλη επιτυχία σε όσους διαλέξουν να μην επισκεφθούν κάποιο ακριβό εστιατόριο, αλλά προτιμήσουν να φτιάξουν ένα ρομαντικό δείπνο για τον αγαπημένο τους.

Σύμφωνα με την Elaine Young, υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ, «η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμπεριέχει πολύ έντονα το στοιχείο της έκπληξης και έτσι ελπίζουμε ότι αυτή τη χρονιά το αστείο αγγούρι της αγάπης θα προτιμηθεί πολύ είτε μαγειρεμένο είτε πιο απλά σε μια σαλάτα».


Το συγκεκριμένο σχήμα ήταν αρκετά εύκολο να επιτευχθεί. Τοποθέτησαν το αγγούρι σε μια φόρμα σε σχήμα καρδιάς όπου μεγάλωσε για περίπου 10 ημέρες. Όπως διαβεβαιώνουν τον κόσμο το νέο τους προϊόν δεν έχει καμία διαφορά με το κανονικό αγγούρι, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη γεύση.

Η ανταπόκριση του κόσμου, για την πρώτη μόλις ημέρα κυκλοφορίας, είναι εντυπωσιακή, πράγμα που έχει κάνει τους υπευθύνους να ψάχνουν και άλλα σχέδια για άλλες σημαντικές εποχές του χρόνου. Ήδη σκέφτονται να παράγουν αγγούρια σε σχήμα αστεριού για τις καλοκαιρινές σαλάτες, ενώ ψάχνουν να βρουν το πιο κατάλληλο σχήμα για τα επόμενα Χριστούγεννα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin