Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η Κωνσταντινούπολη είναι το καλύτερο μέρος για αγορά ακινήτου

Η Κωνσταντινούπολη είναι το καλύτερο μέρος στην Ευρώπη για να αγοράσει κανείς ή να κατασκευάσει ακίνητο, καθώς η οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας έρχεται σε αντίθεση με το υποτονικό κλίμα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.


Όπως επισημαίνει σε σχετική της έρευνα η PricewaterhouseCoopers, η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας ήταν πρώτη μεταξύ των 27 ευρωπαϊκών πόλεων, αναφορικά με το που είναι υπάρχει ενδιαφέρον από τους ερωτηθέντες για την αγορά κατοικίας.

Πέρυσι η Κωνσταντινούπολη ήταν πέμπτη. Επίσης, η Κωνσταντινούπολη ήταν πρώτη μεταξύ των πόλεων με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και δεύτερη μετά από το Μόναχο, για τις αποδόσεις των υφισταμένων assets ακίνητης περιουσίας.

Η τουρκική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 5,5% στο γ΄ τρίμηνο του προηγουμένου έτους, καθώς τα επιτόκια που βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο-ρεκόρ, αύξησαν τις καταναλωτικές δαπάνες και τις επενδύσεις.

Η οικονομία που αναπτύσσεται, προσφέρει προοπτικές στην αύξηση των ενοικίων και στην αξία των ακινήτων, σε αντίθεση με τις δυσοίωνες προοπτικές για τις ευρωπαϊκές οικονομίες, καθώς η κυβέρνηση περιορίζει τις δαπάνες για να μειώσει το χρέος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin