Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ήπιε λίγο παραπάνω και ανέβηκε γυμνός σε στύλο πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου!

 
Μπροστά σε μια πρωτοφανή διαμαρτυρία βρέθηκαν οι αστυνομικοί επαρχίας της Νότιας Κίνας, καθώς ένας 43χρονος αποφάσισε να ανέβει ολόγυμνος σε στύλο φωτισμού πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου. Κάποιος ονόματι Μίρ Γίου ήπιες προφανώς λίγο παραπάνω και αποφάσισε να κάνει τον ακροβάτη και να... διαμαρτυρηθεί, ατενίζοντας τον κόσμο από ψηλά.

Για ποιον λόγο διαμαρτύρονταν; Ουδείς έμαθε. Λόγω του ποτού, ο αθεόφοβος κινέζος ήταν αδύνατον να πει ευκρινώς τι ήθελε και είχε ανέβει στους στύλους τσιτσίδι. Γρήγορα έφτασε η αστυνομία και άρχισε τις διαπραγματεύσεις, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Έτσι, αφού είδαν και απόειδαν με το μιλητό, έλαβαν πιο δραστικά μέτρα.

Ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε, όχι όμως με πραγματικές σφαίρες αλλά με ένα από τα όπλα που προκαλούν αναισθησία στα άγρια ζώα. Έτσι oι αστυνομικοί κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις του γυμνού κινέζου, ο οποίος... ντύθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να... ξεμεθύσει. Όταν γίνει αυτό, ωστόσο, θα τον αναλάβει η δικαιοσύνη...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin