Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πούρο αποκλειστικά για γυναίκες από την Κούβα!


Χιλιάδες έμποροι, επιχειρηματίες και λάτρεις των πούρων, πρόκειται να επισκεφθούν την Κούβα αυτή την εβδομάδα για το ετήσιο φεστιβάλ πούρων στην Αβάνα.
Η εταιρία Habanos, η οποία ανήκει στην κρατική εταιρία Cubatabaco, έχει ανακοινώσει από πέρσι την πρόθεση να ξεπεράσει την προκατάληψη, που θέλει τα πούρα να φτιάχνονται και να προορίζονται αποκλειστικά για άντρες.
Αποτέλεσμα του «ανοίγματος» αυτού είναι μια πιο ήπια έκδοση του θρυλικού «Romeo Υ Julieta». Το πούρο «Julieta», που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, έχει μήκος 12 εκ. και πάχος 13 χιλιοστά. Είναι ένα απαλό σε γεύση πούρο με έντονη, πικάντικη γεύση.

«Παρότι το πούρο είναι ακόμα κατά κύριο λόγο ανδρική υπόθεση, οι γυναίκες αποτελούν ένα σημαντικό αλλά κρυμμένο κομμάτι της αγοράς. Αυτές οι γυναίκες εκτιμούν την ποικιλία και τη γεύση των ίδιων πούρων που καπνίζουν και οι άνδρες», τονίζει ο διευθυντής του περιοδικού για πούρα «Cigar Afionicado», Γκόρντον Μοτ.
Στο ερώτημα εάν οι γυναίκες είναι έτοιμες να δεχθούν ένα τέτοιο προϊόν, απαντούν οι ανθρωπολόγοι, που πληροφορούν ότι οι γυναίκες έχουν μακρά παράδοση στο κάπνισμα, όπως για παράδειγμα οι γυναίκες των Μάγια, οι οποίες κάπνιζαν τα αποξηραμένα φύλλα καπνού, όπως ακριβώς έκαναν και οι άντρες.
Σε έρευνα που είχε γίνει το 2008 από την Ένωση των Γυναικών Καπνιστών Πούρων, οι γυναίκες απάντησαν ότι όταν καπνίζουν πούρο, αισθάνονται σε ποσοστό 24% ισχυρές, 25% ελκυστικές, 43% αισθάνονται ευχαρίστηση και 22% ότι κάνουν κάτι επαναστατικό



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin