Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Εικονική Περιήγηση της Ελλάδας

Πάρε το ποντίκι στα χέρια σου και ξεκίνα για μια ανεπανάληπτη οπτική και ηχητική πλοήγηση στον τόπο που δημιούργησαν μυθικοί ήρωες και θεοί, την Ελλάδα.
Τα ελληνικά νησιά αποκαλύπτουν τις δαντελένιες ακρογιαλιές, τις φυσικές τους ομορφιές, τα μνημεία και την ιστορία τους υπό το πρίσμα της πανοραμικής απεικόνισης 360 μοιρών.

Η περιήγηση ξεκινά με το πρώτο κιόλας κλικ σε ένα από τα σημεία που επισημαίνονται με κόκκινο αστερίσκο στο χάρτη.
Μπροστά στα μάτια σου ξεδιπλώνονται η μία μετά την άλλη οι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να περιστρέψεις σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, αλλά και να φέρεις κοντά τις λεπτομέρειες με τη δυνατότητα zoom. Με τα κιτρινόμαυρα φιδογυριστά βέλη περιηγήσου βήμα – βήμα στα σημαντικότερα αξιοθέατα του τόπου, ενώ με τις ημισελήνους δες νυχτερινές λήψεις, με τα μικρά πορτοκαλί μπαλόνια πάρε πληροφορίες σε δύο γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά) για τα σημεία που στέκεσαι και με τα μεγάλα μπαλόνια δες αεροφωτογραφίες της περιοχής.
Την ίδια ώρα στο κάτω μέρος της οθόνης ένας χάρτη του νησιού σε πληροφορεί για την πορεία που διαγράφεις περιηγούμενος από τη μια τοποθεσία στην άλλη.
Παραλίες , μουσεία, εξωκκλήσια ζωντανεύουν στην οθόνη του υπολογιστή σου ενώ η προσθήκη φυσικού ήχου έρχεται να ολοκληρώσει το συναίσθημα ότι βρίσκεσαι εκεί…

περισσότερα εδώ
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin