Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 10/02/2011


Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 13 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά κυρίως στα νότια σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα νοτιοανατολικά κατά περιόδους η έντασή τους θα φτάνει και τα 8 μπ. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο. 

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί.

Λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin