Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 03/02/2011

Κακοκαιρία με βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες από τη Θεσσαλία και νοτιότερα περιμένουμε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν εκτός από τα ορεινά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες που τοπικά θα φτάνουν τα 9μπ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα κεντρικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ.
Νεφώσεις με βροχές που κατά περιόδους θα είναι έντονες και χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βοριάδες με μικρή εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin