Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon To άλλο πρόσωπο των Ράδιο Αρβύλα

To άλλο πρόσωπο των Ράδιο Αρβύλα 
Το ποσό των 720.000 ευρώ δώρισαν η Wind και οι Ράδιο Αρβύλα στην “Κιβωτό του Κόσμου” για την ενίσχυση του έργου δημιουργίας Κέντρου Μέριμνας και Στήριξης Μητέρας και Παιδιού.
Το ποσό προέκυψε από την επιτυχημένη συνεργασία της Wind με τους Ράδιο Αρβύλα τον περασμένο Ιούνιο για τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας της Wind Καρτοκινητής και ύστερα από απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000 ευρώ στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

Η Wind από την πλευρά της όπως είχε δεσμευτεί, διέθεσε στο ίδρυμα το ποσό των 170.000 ευρώ. Η δωρεά των χρημάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/1/2011 με την παράδοση δύο επιταγών στην “Κιβωτό Του Κόσμου”. Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και τα παιδιά του ιδρύματος, υποδέχθηκαν στο αμφιθέατρο του κτιρίου τους δημοφιλείς παρουσιαστές και τα στελέχη της Wind.

“Η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό είναι αξιέπαινη ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία. Ως Wind θέλουμε να τους δώσουμε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin