Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σάλoς για την πάμπλουτη μπλόγκερ

 

Η σύζυγός ενός στελέχους του Σίτι του Λονδίνου, που εξιστορούσε στο ιστολόγιό της τα προβλήματα της οικογένειάς της που αναγκάστηκε να μειώσει τις μετακινήσεις της με ελικόπτερο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε μετά το σάλο που δημιουργήθηκε να κλείσει το ιστολόγιό της και να ζητήσει συγγνώμη.

    Το ιστολόγιο στο οποίο υπέγραφε με το ψευδώνυμο "Η μητέρα της λιτότητας" εμφανίστηκε τον Αύγουστο και γρήγορα έγινε γνωστό. Πάνω απ' όλα έγινε αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων, κυρίως στον βρετανικό Τύπο, σε μία περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει μειώσεις δαπανών χωρίς πρηογούμενο, οι οποίες μπορεί να ωθήσουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

    Η συγγραφέας του, μία μητέρα δύο παιδιών 10 και 11 ετών, εξιστορούσε στο ιστολόγιό της πόσο έχει δυσκολέψει η ζωή της οικογένειάς της εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Αναγκάστηκαν, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, να ακυρώσουν τις διακοπές τους στις Μαλδίβες και να πάνε στο Μαρόκο, ενώ δυσκολεύτηκαν και με τις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού τους στο Λονδίνο οι οποίες κόστισαν "Χ εκατομμύρια λίρες".

    Μία από τις χειρότερες εμπειρίες της, όπως έγραψε η ίδια, ήταν όταν αναγκάστηκε να ανακοινώσει στα παιδιά της ότι δεν θα μπορέσουν να πάνε, όπως τους είχαν υποσχεθεί, με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Σαν Τροπέ.

    Ο σύζυγος της, με το προσωνύμιο "ο γενικός διευθυντής των εξόδων", είχε ιδιαίτερη θέση στο ιστολόγιο.

    Ο βρετανικός Τύπος τελικά αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα την ταυτότητα της γυναίκας κι έτσι από τότε το όνομά της, όπως και αυτό του συζύγου της στελέχους της εταιρείας PricewaterhouseCoopers, φιγουράρουν στις εφημερίδες.

    Η Ασλεϊ Ανγουίν, 44 ετών, που φοβήθηκε για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η υπόθεση στην καριέρα του συζύγου της, ζήτησε συγγνώμη μέσω της εφημερίδας Σάντεϊ Τέλεγκραφ εξηγώντας ότι το ιστολόγιό της ήταν "μία άσκηση λογοτεχνικής δημιουργίας" και ότι δεν έπρεπε οι αναγνώστες να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

    "Φαίνεται ότι σόκαρε τους ανθρώπους. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, ζητώ συγγνώμη", δήλωσε η Ανγουίν βάζοντας τέλος στις περιπέτειες της "μητέρας της λιτότητας".


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin