Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon NASA: Οι πιο γελοίες ταινίες sci-fi (vids)





Η Nasa δίνει τη δική της απάντηση στο Hollywood, με το να καταρτίσει μια λίστα με τις πιο 
γελοίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, που έχουν γυριστεί!

Στην κορυφή της κατάταξης έρχεται το 2012, η οποία σύμφωνα με τη Nasa είναι η χειρότερη ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να καταστραφεί τη συγκεκριμένη χρονιά, όπως υποστηρίζει η ταινία.

Η ταινία χαρακτηρίζεται ως μια παρωδία της επιστήμης, από τους επιστήμονες της Nasa, ενώ τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτήν ως κωμικοτραγικά.


Το κοινό όμως, φαίνεται να επηρεάστηκε από την ταινία, καθώς μετά από την κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες, δεκάδες πολίτες επικοινώνησαν με τη Nasa για να μάθουν τι πρέπει να κάνουν όταν φτάσει η ώρα της Κρίσης.

Μερικοί μάλιστα, δε δίστασαν να κατηγορήσουν τον οργανισμό ότι λαμβάνει μέρος σε μια συνωμοσία για να συγκαλύψει το επικείμενο τέλος του κόσμου!



Άλλες ταινίες που δέχονται τη σκληρή κριτική της Nasa, είναι οι ''The Core'', ''Armageddon'' και ''Volcano.


Armageddon - Movie Trailer



Ωστόσο, η Nasa, επιδοκίμασε και αρκετές ταινίες επιστημονικής φαντασίας για την αληθοφάνεια τους και το ακριβές επιστημονικό τους υπόβαθρο.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι ''Gattaca'', ''Contact'', ''Metropolis'', ενώ ακόμα και το ''Jurassic Park'' επευφημείται, επειδή παρουσίασε την επιστήμη της γενετικής με ακρίβεια και σαφήνεια.


Gattaca-trailer





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin