Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στάσεις λεωφορείου με οθόνη αφής για απόλαυση multiplayer παιχνιδιών!

 
Αυτό να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα πρόσφατα να γίνει. Στο San Francisco, λοιπόν, η Yahoo εγκατέστησε 20 ψηφιακές οθόνες αφής σε 20 στάσεις λεωφορείων, μία σε κάθε στάση δηλαδή. Αυτές οι οθόνες δίνουν την ευκαιρία σε όσους περιμένουν το λεωφορείο στη στάση, να ανταγωνιστούν κάποιον από άλλη στάση, διαλέγοντας ένα από τα 4 απλά παιχνίδια που τους δίνονται. Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο η Yahoo; Το συγκρότημα OK Go θα παρευρεθεί στη συγκεκριμένη πόλη, και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί που θα παίξει. Η νικήτρια γειτονιά, αυτή δηλαδή που θα καταφέρει να μαζέψει τους περισσότερους πόντους από τα παιχνίδια, θα φιλοξενήσει και το συγκρότημα.

Η διαφημιστική κίνηση αυτή της Yahoo, ονομάζεται «Bus Stop Derby» και είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ 20 γειτονιών του San Francisco. Κάθε φορά που ένας επιβάτης θα κερδίζει έναν άλλο, 100 πόντοι θα προστίθενται στη γειτονιά. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου και στις 5 Φεβρουαρίου θα κάνει την εμφάνιση του το συγκρότημα OK Go στη νικήτρια γειτονιά.
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, αν κάποιος δεν προλάβει να τελειώσει το παιχνίδι του και έρθει το λεωφορείο και είναι και μόνος στη στάση, τι θα γίνει; θα τον περιμένει ολόκληρο λεωφορείο να τελειώσει; :Ρ

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin