Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon «Life in a day»: δείτε το ντοκιμαντέρ του Kevin MacDonald και Ridley Scott, live από το YouTube στην παγκόσμια πρεμιέρα του

Το YouTube σε συνεργασία με το Sundance Film Festival σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Η ζωή σε μια μέρα» (Life in a day), του σκηνοθέτη Kevin MacDonald και του Ridley Scott.


Στις 24 Ιουλίου 2010, χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ «Η ζωή σε μια μέρα», ένα ιστορικό κινηματογραφικό πείραμα για την καταγραφή μιας ημέρας πάνω στη γη. Από τότε ο σκηνοθέτης Kevin Macdonald με μια ομάδα μοντέρ παρακολούθησαν και ξεκαθάρισαν το ξεκαθάρισμα 80.000 κλιπ(και περισσότερο από 4.500 ωρών υλικού) και το συνέθεσαν σε ένα ντοκιμαντέρ 90 λεπτών, το οποίο παρουσιάζει μια ειλικρινή και εμπνευσμένη ματιά του κόσμου μας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας από το Sundance  Film Festival, έγινε ζωντανά χτες Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 5μμ Ώρα Ειρηνικού, ενώ η επανάληψη της προβολής θα γίνει σήμερα 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα.

Επισκεφτείτε το κανάλι του YouTube που έχει δημιουργηθέι ειδικά για αυτόν τον σκοπό και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πρεμιέρα, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική σελίδα για το γεγονός στο Facebook.


via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin