Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Lemmy Kilminster: Η ταινία και το νέο album των Motorhead!

O frontman των Motorhead, Lemmy Kilminster μίλησε στο περιοδικό Billboard για την νέα ταινία-αφιέρωμα στην ζωή του με τίτλο “Lemmy”, αλλά και για το album “The World Is Ours” που θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου!

 Ο Lemmy επιβεβαίωσε τον προσδιορισμό που του απέδωσαν οι Greg Oliver και Wes Orshoski ως:  “49% Moth**cker-51% Son Of A B**ch” για τον αλήτικο, αλλά πάντα γνήσιο τρόπο ζωής που ακολουθεί μέχρι σήμερα. Το film “Lemmy” προβάλλεται αυτή την στιγμή σε επιλεγμένες αίθουσες ανά τον κόσμο και στις 15 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε DVD. Ο Lemmy σχολίασε την ταινία λέγοντας: «Δεν είναι και τόσο ντροπιαστική. Αφού κατάφερα να μείνω στην αίθουσα μέχρι να ανάψουν τα φώτα, νομίζω ότι είναι ok! Το μόνο κακό είναι ότι διαπίστωσα πως δείχνω πολύ μεγαλύτερος στην οθόνη απ` όσο νόμιζα.»  

Όσο αναφορά τους φίλους των Motorhead που σοκαρίστηκαν παρακολουθώντας την συλλογή του Lemmy με κειμήλια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, ο ίδιος έσπευσε να τους καθησυχάσει: «Δεν μαζεύω τις βλακείες που χρησιμοποιούν οι skinheads. Η συλλογή μου αποτελείται από ακριβά κειμήλια νομικού και ιατρικού περιεχομένου. Οι ναζιστές με αηδιάζουν!» 

Ποια είναι η γνώμη του όμως για το νέο album των Motorhead; O ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να κρυφτεί: «Δουλέψαμε στο Los Angeles και στην Ουαλία με τον παραγωγό Cameron Webb, που κατάφερε να βάλει τις πιο κρυφές μας ευχές σε ένα δίσκο. Δημιουργήσαμε ένα classic Motorhead album, εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα!» Στις 25 Ιανουαρίου ξεκινάει η νέα περιοδεία των Motorhead που το καλοκαίρι θα βρεθούν και στην Ευρώπη! Λέτε…;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin