Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon «Έκοψαν» το Internet στην Αίγυπτο

 
Διακόπηκε σήμερα στο Κάιρο η πρόσβαση στο Internet, δήλωσαν χρήστες και ξενοδοχεία, ενώ την ίδια ώρα  πληθαίνουν οι εκκλήσεις για διαδηλώσεις στη διάρκεια της ημέρας κατά του προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.

«Η πρόσβαση στο Internet έχει διακοπεί σήμερα στην Αίγυπτο» ανακοίνωσαν εργαζόμενοι σε μεγάλο ξενοδοχείο του Καΐρου, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από άλλα ξενοδοχεία. Εν τω μεταξύ, πολλοί χρήστες από όλη τη χώρα δήλωσαν επίσης ότι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή, νέες διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα μετά την προσευχή της Παρασκευής. Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση Μουμπάρακ, διαπιστώνοντας τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το διαδίκτυο στη διοργάνωση των διαδηλώσεων, το έθεσε εκτός λειτουργίας για κάποιες ώρες, ενώ το ίδιο έκανε και με τα γραπτά ηλεκτρονικά μηνύματα της κινητής τηλεφωνίας. Εξάλλου, το Υπουργείο Εσωτερικών στο Κάιρο έχει προειδοποιήσει τους διαδηλωτές ότι θα αντιμετωπίσει με αποφασιστικά μέτρα τις διαδηλώσεις και μάλλον πράττει ανάλογα με κάθε μέσο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin