Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το Google Goggles γίνεται ταχύτερο, εξυπνότερο και λύνει Sudoku

Το Google Goggles, η εφαρμογή της Google που χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου για να αναγνωρίσει αντικείμενα και να προβάλλει πληροφορίες για αυτά, πραγματοποίησε μια αρκετά σημαντική αναβάθμιση. Έτσι, πλέον μπορεί να διαβάσει πολύ ταχύτερα τα barcodes προϊόντων, αναγνωρίζει τυπωμένες διαφημίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά και …λύνει ακόμη και Sudoku!
image image
Συγκεκριμένα, η έκδοση της εφαρμογής για Android βελτιώνει κατά πολύ την ταχύτητα στο σκανάρισμα των barcodes ή των QR codes. Σύμφωνα μάλιστα με τη Google, τα αποτελέσματα εμφανίζονται μέσα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, χωρίς να χρειαστεί καν το πάτημα κουμπιού.

image image
Επίσης το Google Goggles μπορεί πλέον να «διαβάσει» μια τυπωμένη διαφήμιση και να εμφανίσει αποτελέσματα αναζήτησης για το συγκεκριμένο προϊόν ή τη μάρκα. Προς το παρόν, η εν λόγω δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για διαφημίσεις που εμφανίζονται σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες των ΗΠΑ από τον Αύγουστο του 2010 και μετά.
Τέλος, με τη νέα αυτή έκδοση η εφαρμογή μπορεί να λύσει στη στιγμή ένα ολόκληρο Sudoku. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να φωτογραφίσει το παζλ, με το Goggles να αναλαμβάνει όλη τη …βρώμικη δουλειά.
Το Google Goggles 1.3, με όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, είναι διαθέσιμο για λήψη στο Android Market. Η αναγνώριση διαφημίσεων και η επίλυση Sudoku έχουν περάσει επίσης και στο iPhone, όπου το Goggles προς το παρόν δεν υπάρχει ως αυτόνομη εφαρμογή αλλά διατίθεται ως μέρος του Google Mobile App.


Πηγή: freeweird.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin