Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Facebook, σεξ και έρωτας, η έρευνα


Θες να την ρίξεις στο κρεβάτι μέσα στην πρώτη εβδομάδα; Γιατί όχι την πρώτη μέρα; Αν και δεν είναι η ταχύτητα που κάνει το καλό σεξ ωστόσο μια νέα έρευνα δείχνει ότι το Facebook, τα γραπτά μηνύματα και τα άλλα social media οδηγούν τα νέα ζευγάρια πιο γρήγορα στο κρεβάτι.


Τα νέα εργαλεία επικοινωνίας επιτρέπουν στα νέα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν καλύτερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα οπότε μετά οδηγούνται στο κρεβάτι.

Αυτό πιστεύουν σχεδόν 4 στις 5 γυναίκες και 3 στους 5 άντρες σύμφωνα με νέα έρευνα γύρω από το σεξ που δημοσίευσαν τα πειροδικά Shape και Men’s Fitness.

Τα smartphones και τα laptops είναι τα νέα παιχνίδια που οδηγούν τα ζευγάρια απευθείας στην κρεβατοκάμαρα όπως πιστεύει η πλειοψηφία των αντρών αλλά κυρίως των γυναικών.

Τα SMS είναι ο νούμερο ένας τρόπος να επικοινωνήσουν οι εραστές μεταξύ τους και ένας άντρας στέλνει 39% περισσότερα SMS απ’ότι τηλεφωνεί ενώ μια γυναίκα στέλνει 150% περισσότερα SMS σε σχέση με τηλέφωνα.

Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι πλέον ψάχνουν στο ίντερνετ στοιχεία για το ταίρι τους με το 72% των γυναικών και το 63% των αντρών να χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Όταν τελικά πραγματοποιηθεί η σχέση, το 72% των γυναικών κοιτάει τακτικά το Facebook προφίλ της πρώην φίλης του ανθρώπου με τον οποίο έχει σχέση.

Ακόμα και την πιο καυτή στιγμή του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια του σεξ, τα κοινωνικά δίκτυα και η ηλεκτρονική ζωή ενός ζευγαριού δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ, το 5% όσων απάντησαν στην έρευνα σταματάει για να δει ποιος καλεί ενώ το 1% σταματά το σεξ για να απαντήσει στην κλήση.

Σε περίπτωση που η σχέση φτάσει στο τέλος, το 43% των γυναικών και το 27% των αντρών χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά μέσα για να πει στον άλλο το μοιραίο "τέλος".

Για όσους αυτό το "τέλος" τους ραγίζει την καρδιά, και πάλι το ίντερνετ είναι εκεί για να τους κάνει να νιώσουν χειρότερα καθώς το 81% των χρηστών απάντησε ότι δεν σβήνει από φίλο έναν πρώην ενώ το 75% δηλώνει ότι τσεκάρει τακτικά το Facebook προφίλ ενός πρώην αγαπημένου.

Σίμος Κοσμετάτος

Πηγή:e-go.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin