Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το Facebook των «φτωχών»

 
Είναι πλέον γεγονός η ραγδαία εξάπλωση της Facebook στην περιοχή της των smartphones και γενικότερα των φορητών συσκευών. 
 
Αυτό έχει ωθήσει την εταιρία να σχεδιάσει μια ιδιαίτερη στρατηγική για το θέμα. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της εξάπλωσης είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή που ουσιαστικά θα είναι μια νέα έκδοση της ιστοσελίδας ικανή να τρέχει άνετα σε κινητά τηλέφωνα χαμηλότερης τεχνολογίας. 
 
Για την ανάπτυξη της εν λόγω εφαρμογής συνεργάστηκε με την Snaptu, εταιρία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές. Έτσι η νέα ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη για 2.500 περίπου τύπους κινητών τηλεφώνων όπως Nokia, Sony Ericsson, LG και η Facebook σε συνεργασία με διανομείς σε διάφορες χώρες του κόσμου θα παρέχει την εν λόγω έκδοση χωρίς κάποια χρέωση τουλάχιστον για τις πρώτες 90 ημέρες.
 
Αυτή η εφαρμογή φαίνεται ότι δίνει ποιο επίσημο χαρακτήρα στην ήδη διενεργούμενη προσπάθεια της Facebook να για έκδοση μιας έκδοσης  Facebook lite που θα δίνει ευκολότερη πρόσβαση στο site σε χρήστες με αργές συνδέσεις και με περιηγητές χαμηλότερης τεχνολογίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin