Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πώς Να Βρείτε Τις Διπλές Φωτογραφίες Στον Δίσκο Σας

 
Έχετε μια τεράστια βιβλιοθήκη από φωτογραφίες με πολλές διπλές εικόνες? Ή πιθανόν έχετε πολλαπλά μεγέθη της ίδιας φωτογραφίας να γεμίζουν τον δίσκο σας με αποτέλεσμα οι ίδιες φωτογραφίες να εμφανίζονται ξανά και ξανά στις προβολές των φωτογραφιών σας.
Αν αυτό συμβαίνει, δοκιμάστε το δωρεάν λογισμικό Awesome Duplicate Photo Finder (καταπληκτικός ανιχνευτής διπλών φωτογραφιών) που βρίσκει διπλές και παρόμοιες φωτογραφίες και σας τις δείχνει δίπλα δίπλα.
Απλά προσθέτετε τους φακέλους που θέλετε να ελεγχθούν και εκτελείτε το πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσει την λίστα με τις διπλές εικόνες. Βρίσκει αρχεία εικόνων σε διαφορετικούς φακέλους , με διαφορετικά ονόματα και μεγέθη της ίδιας εικόνας, αλλά και παρόμοιες εικόνες με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Μερικές εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε διαδοχικά μικρά χρονικά διαστήματα θα εμφανιστούν σαν διπλές. Είναι χρήσιμο γιατί σας επιτρέπει να πάρετε εσείς την τελική απόφαση. Τρία εικονίδια κάτω από τις εικόνες που παρουσιάζονται σας επιτρέπουν να μετακινήσετε, να διαγράψετε ή να ανοίξετε την τοποθεσία της εικόνας .
Το πρόγραμμα έχει εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και έχει μεγάλο βαθμό επιτυχίας στην ανεύρεση παρόμοιων φωτογραφιών
Μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα και μπορεί να προστεθεί σε παρόμοια δωρεάν προγράμματα όπως τα  VisiPicsDup Detector, . Αυτό που είναι καλό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι παρουσιάζει τις εικόνες δίπλα-δίπλα που βοηθάει τον χρήστη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του προϊόντος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin