Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Διασυρμός της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου

 
Οι Βρετανοί καλούν τους πολίτες να ενδιαφέρονται μόνο για τον Τζέιμς Μποντ και όχι για τα ελληνικά ομόλογα (bonds) και φυσικά να συνεχίσουν να “σαμποτάρουν” το ευρώ!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες που επισκέφτηκαν το Λονδίνο την περίοδο των εορτών. Στο πολυσύχναστο μετρό του Λονδίνου με μεγάλων διαστάσεων διαφήμιση ο γνωστός βρετανικός χρηματιστηριακός οίκος Capital Spreads της London Capital Group Ltd, προτρέπει τα εκατομμύρια των περαστικών, Βρετανών και ξένων να προτιμήσουν τις υπηρεσίες του, τώρα που “τα ομόλογα της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, καθώς αυξάνεται η απειλή πτώχευσης της Ελλάδας...”

Όπως γράφει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, που έχει και την ανάλογη φωτογραφία, το διαφημιστικό “εύρημα” δεν τιμά καθόλου τα ελληνικά ομόλογα αφού θέτει το δίλημμα στους επενδυτές: εάν το μοναδικό ομόλογο (bond) που γνωρίζουν είναι ο...κατάσκοπος Τζέιμς Μποντ ή εάν θα συνεχίσουν να “σορτάρουν” πουλώντας ευρώ.
Οι φωτογραφίες της διαφήμισης εντοπίστηκαν την 1η Δεκεμβρίου και παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών στη στάση Warren της γραμμής Victoria στην καρδιά του Λονδίνου.
Αλήθεια όμως θα μας πουν οι Βρετανοί τι κάνουν με τα ολυμπιακά τους έργα ενάμιση χρόνο πριν τους ολυμπιακούς του 2012 ή να πάμε και εμείς κρυφά και να τους κάνουμε ρόμπα! Ας ασχοληθούν με τον υποτιθέμενο βασιλικό τους γάμο και να μας αφήσουν και εμάς ήσυχους!
πηγή : newsit

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin