Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Για να είστε ευτυχισμένοι… βάλτε κουλούρα!!!

Μπορεί πολλοί από εσάς να πιστεύατε πως ο γάμος φέρνει σκοτούρες, μπελάδες, άγχη και υποχρεώσεις όμως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail, ο γάμος είναι τo κλειδί της ευτυχίας!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην έρευνα ο γάμος βελτιώνει την ψυχική και σωματική υγεία, μειώνοντας μάλιστα την πιθανότητα πρόωρου θανάτου κατά 15%.Οι άντρες στατιστικά επιλέγουν να παντρευτούν μετά την  ηλικία των 25 ετών ενώ οι γυναίκες είναι έτοιμες μεταξύ 19 και 25 ετών.

Σημειώνεται ότι το όριο το οποίο προσδιορίζει την ηλικία του γάμου προκύπτει ανάλογα με την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου. Αναλυτικότερα, η φυσική υγεία των ανδρών βελτιώνεται σημαντικά από τη θετική επιρροή του συντρόφου τους. Ενώ, η ψυχική υγεία των γυναικών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σημασία που θα δώσει μια γυναίκα στη σχέση της.

Επιθεωρητής της έρευνας είπε ότι ο άνδρας που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του είναι πολύ πιθανό να τρώει υγιεινά φαγητά, να έχει περισσότερους φίλους και να φροντίζει καλύτερα τη σύντροφό του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin