Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στην Άννι Λένοξ το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας


Για την ανθρωπιστική της δράση κατά του AIDS και της φτώχειας στην Αφρική, τιμήθηκε με το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, από την βασίλισσα Ελισάβετ, η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ, την Παρασκευή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 80 εκατομμύρια δίσκους, δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή για τη βράβευσή της αυτή. Παράλληλα, δήλωσε και την έκπληξή της, καθώς είναι γνωστή για την αντισυμβατική της φύση.

Μάλιστα, όταν της ανακοινώθηκε η βράβευσή της, τόνισε ότι «είτε έκανα κάτι πολύ καλό, είτε εκείνοι έκαναν κάτι πολύ λάθος».

Εκτός από την 56χρονη τραγουδίστρια τιμήθηκαν επίσης ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σάτσετ, η σχεδιάστρια T - shirts Κάθριν Χάμνετ, ο πρόεδρος της British Airways Μάρτιν Μπρότον και βουλευτής με κινητικά προβλήματα Αν Μπεγκ.

Τιμήθηκε επίσης ο Ιβορ Μακγκρέγκορ, ο αστυνομικός που βοήθησε να αφοπλιστεί ύποπτος που ήθελε να απαγάγει την πριγκίπισσα Άννα το 1974, ο Χάουαρντ Ουέμπ, ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ φέτος και ο επικεφαλής μηχανικός της γέφυρας του Πύργου του Λονδίνου.


πηγή : skai 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin