Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ένα μπάνιο... Κουτί!


«Σχεδιάζοντας ένα μπάνιο παίρνει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο John Crowley, σχεδιαστής στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια "Θα πρέπει να πάρετε τα διαφορετικά κομμάτια από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές."



Η λύση του κ. Crowley είναι ένα "μπάνιο σε ένα κουτί," με κάθε στοιχείο που απαιτείται για την εργασία - χρώμα, πλακάκια, έπιπλα,  πορσελάνες, μπαταρίες- να φθάνουν σε μια συσκευασία, έτοιμα για εγκατάσταση.



Οι πελάτες της καινούργιας διαδικτυακής εταιρίας (Bath Simple) του κ. Crowley, αφού εισέλθουν από την άνεση του σπιτιού τους στην σελίδα της εταιρίας ακολουθούν μερικά απλά βήματα και απαντούν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το στυλ του μπάνιου που θέλουν και το ποσό που είναι διαθέσιμοι να ξοδέψουν, δίνουν στοιχεία για τις διαστάσεις που επιθυμούν και στη συνέχεια επιλέγουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για οτιδήποτε, από ένα απλό μπάνιο ως ένα επιμελημένο κύριο λουτρό. 

Κατά την διαδικασία εαν κάτι προκύψει σχετικά με τις μετρήσεις του χώρου  ή τον σχεδιασμό είναι διαθέσιμη δωρεάν τηλεφωνική βοήθεια (ή με παρουσία σχετικού συνεργάτη για τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Πόρτλαντ, Όρεγκον, όπου η εταιρία έχει συνεργαζόμενους σχεδιαστές). Τα πάντα αποστέλλονται μέσα σε τρεις με πέντε εβδομάδες.





πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin