Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πολιτιστικό τουριστικό πακέτο για την Αθήνα


Πολιτιστικό πακέτο με τη συμμετοχή έξι κορυφαίων ελληνικών μουσείων δημιούργησε το Hilton Αθηνών σε συνέχεια της περσινής συνεργασίας με το Μουσείο Μπενάκη. Πρόκειται για το «Cultural Weekend For Two» (Σαββατοκύριακο Πολιτισμού για Δύο), που προσφέρει δωρεάν είσοδο για δύο άτομα στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Βυζαντινό Μουσείο, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα αρχαία μνημεία του Ιερού Βράχου στο Μουσείο της Ακρόπολης, να γνωρίσουν ποικίλες όψεις της τέχνης και του πολιτισμού του Βυζαντίου στο Βυζαντινό Μουσείο και ν' ανακαλύψουν σπάνια αντικείμενα Κυκλαδικής, Ελληνικής και Κυπριακής Τέχνης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ακόμη, θα δουν την ιστορική και πολιτισμική εξέλιξη του Ελληνισμού, όπως παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, θα θαυμάσουν την avant-garde αισθητική και τις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και θ' ανακαλύψουν τη συλλογή ισλαμικής τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη στον Κεραμεικό.

Επιπλέον, θα έχουν έκπτωση 10% στα πωλητήρια του Μουσείου της Ακρόπολης, του Βυζαντινού Μουσείου, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Μουσείου Μπενάκη .
Το πακέτο ισχύει έως τις 17/12/2011 και περιλαμβάνει μια άνετη διαμονή για δύο για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με πλούσιο πρωινό στο Βυζαντινό και πρόσβαση σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες :www.hiltonathens.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin