Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Κιθ Ρίτσαρντς

Αφού βάσισε πάνω στον Κιθ Ρίτσαρντς τον διασημότερο, ίσως, ήρωα της φιλμογραφίας του, τον Πειρατή – φάντασμα Τζακ Σπάροου των ταινιών «Οι πειρατές ης Καραϊβικής», ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να εκδηλώσει με έναν ακόμα πιο επαγγελματικό τρόπο την αγάπη και τον θαυμασμό του προς τον θρυλικό κιθαρίστα των RollingStones.
Αυτή την εποχή, ο πρωταγωνιστής του «The tourist» που παίζεται με επιτυχία και στην Ελλάδα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παρασκευής ενός ντοκιμαντέρ για τον Ρίτσαρντς που ανέκαθεν ήταν το ίνδαλμα του πρώτου. Σύμφωνα με δηλώσεις του Ντεπ στο Entertainment Weekly, όλα έχουν πάει μέχρι τώρα θαυμάσια. «Οποτε βρίσκαμε λίγο χρόνο συναντιόμασταν και γυρίζαμε» είπε ο Ντεπ, ο οποίος έχει στην διάθεσή του περίπου 35 ώρες υλικού.

Το ντοκιμαντέρ του Ντεπ για τον Ρίτσαρντς σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία τους, μετά την τρίτη ταινία της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής» και την τέταρτη, «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», που θα δούμε τον Μάιο του 2011 στις αίθουσες.

Αυτή είναι η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Ντεπ, ο οποίος το 1997 είχε διχάσει την κριτική με την ταινία μυθοπλασίας «Ο γενναίος», όπου ένα άλλο ίνδαλμά του, ο Μάρλον Μπράντο κρατούσε χαρακτηριστικό ρόλο.

Στο ντοκιμαντέρ που είναι προς το παρόν άτιτλο κάνουν επίσης εμφανίσεις καλλιτέχνες όπως η Νόρα Τζόουνς και η Πάτι Σμιθ, ενώ ο Ντεπ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και άλλους. Η διανομή του στις αίθουσες είναι βέβαιη, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη - ηθοποιό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin