Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Συναυλία για πρώτη φορά στο Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις»

 Συναυλία για πρώτη φορά στο Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» 

Το Σάββατο στις 21:00

Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, συναυλία από την Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Στη συναυλία θα παιχτούν έργα των Β. Smetana, Α. Dvorak, J. Strauss καθώς και μουσική από τον κινηματογράφο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το μουσείο το Σάββατο θα παρατείνει τη λειτουργία του και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11.00-20.30, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το «Άστρο των Χριστουγέννων» στο Πλανητάριο, την τρισδιάστατη προβολή «Δεινόσαυροι» στο Κοσμοθέατρο, τρισδιάστατες προβολές στον Προσομοιωτή και να επισκεφθούν το Μουσείο Τεχνολογίας, όπου περιλαμβάνονται τα εκθετήρια Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Αυτοκινήτων και Τεχνοπάρκο, με διαδραστικά εκθέματα.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, λεωφορείο του Αριστοτελείου θα πραγματοποιήσει δύο δρομολόγια προς το «Νόησις»  που θα αναχωρήσουν το πρώτο στις 19.00 και το δεύτερο στις 19.30, από την Αίθουσα Τελετών του πανεπιστημίου.

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις
6ο χμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos)

Τηλέφωνο: 2310 483000, Fax: 2310 483020

Δικτυακός τόπος: www.noesis.edu.gr


πηγή : newsbeast 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin