Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πυροβόλησε τα παιδιά της επειδή αντιμιλούσαν!

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμερική η δολοφονία δυο  ανήλικων παιδιών από την μητέρα τους, επειδή όπως ισχυρίστηκε αργότερα στους αστυνομικούς, ήταν αυθάδη! 

Η Julie Schenecker από την  Καλιφόρνια, βρέθηκε από τους αστυνομικούς να κάθεται στην πίσω βεράντα του  σπιτιού της στην πόλη Tampa, καλυμμένη  με αίματα, όταν η μητέρα της τηλεφώνησε στην αστυνομία για να δηλώσει  την εξαφάνισή της. 
Όπως αποκάλυψε  η αστυνομία, η γυναίκα, ο σύζυγος  της οποίας υπηρετεί στον αμερικανικό  στρατό που βρίσκεται στο Κατάρ, πυροβόλησε και σκότωσε τον ανήλικο  γιο της την ώρα που τον  πήγαινε σε ποδοσφαιρική προπόνηση, επειδή της αντιμίλησε. 

Έπειτα, γύρισε σπίτι  και πυροβόλησε την κόρη της, πρώτα  στο πίσω μέρος του κεφαλιού και  στη συνέχεια στο πρόσωπο, τη στιγμή που εκείνη διάβαζε τα μαθήματά της  μπροστά από τον υπολογιστή. 

Η γυναίκα, άφησε  σημείωμα στο σπίτι, στο οποίο  εξηγούσε τους λόγους που  δολοφόνησε εν ψυχρώ τα παιδιά της, ενώ γνωστοποιούσε την επιθυμία της να αυτοκτονήσει και εκείνη, κάτι που όμως δεν έκανε. Συγκεκριμένα το σημείωμα έγραφε ότι «αντιμιλούσαν και ήταν αυθάδη και αυτό θα το έλυνε». 

Σύμφωνα με την Laura McElroy, εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, αυτό ήταν το μοναδικό κίνητρο που  έδωσε στους αστυνομικούς. «Νομίζω  ότι ποτέ δεν θα καταλάβουμε τους λόγους που οδήγησαν μια μητέρα στο  να σκοτώσει τα παιδιά της» λέει η McElroy. 

Η Schenecker κρίθηκε ένοχη  για δυο δολοφονίες πρώτου βαθμού, σε δίκη που έγινε την Παρασκευή  το απόγευμα. Το όπλο που χρησιμοποίησε  ήταν ένα 38αρι πιστόλι, το οποίο είχε αγοράσει πέντε μέρες πριν το συμβάν. 

Η 50χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την μητέρα της, έπασχε από κατάθλιψη. Σε ανακοίνωση που  εξέδωσε η αστυνομία, αναφέρει ότι  η παιδοκτόνος παραδέχτηκε από  την πρώτη στιγμή την ενοχή  της, ενώ περιέγραψε στους αστυνομικούς τις δολοφονίες με κάθε λεπτομέρεια. 

Ο άτυχος πατέρας  ενημερώθηκε για τον θάνατο της 16χρονης κόρης του και του 13χρονου γιου του την Παρασκευή. Οι γείτονες περιγράφουν την οικογένεια ως ήσυχη  και αγαπημένη, ενώ οι συμμαθητές των παιδιών, είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin