Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Απονεμήθηκαν οι χρυσές σφαίρες

 

Ο Κόλιν Φερθ κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην δραματική ταινία "Ο Λόγος του Βασιλιά". Το αντίστοιχο βραβείο για την γυναικεία ερμηνεία κέρδισε η Νάταλι Πόρτμαν για την ταινία "Ο Μαύρος Κύκνος".

Η ταινία "The Social Network" με θέμα την δημιουργία του Facebook κέρδισε συνολικά τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσά τους αυτή της καλύτερης δραματικής ταινίας.

Η ταινία τιμήθηκε επίσης με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Ντέιβιντ Φίντσερ. καλύτερου σεναρίου για τον Ααρον Σόρκιν και καλύτερης μουσικής για τον Τρεντ Ρέζνορ.

Στην κατηγορία καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ το βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία "Τα Παιδιά είναι εντάξει" και η Ανέτ Μπένινγκ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ίδια ταινία.

Ο Πολ Τζιαμάτι κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ερμηνεία σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία "Barney's Version".

Δύο Χρυσές Σφαίρες κέρδισε η δραματική ταινία "The Fighter": Ο Κρίστιαν Μπέιλ το βραβείο ερμηνείας β' ανδρικού ρόλου και η Μελίσα Λίο το βραβείο β' γυναικείου ρόλου.

Η ταινία "Toy Story 3" τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και το "In a Better World" από την Δανία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινία.

Τέλος, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τιμήθηκε με το βραβείο Σεσίλ ΝτεΜιλ για την προσφορά του στον κινηματογράφο. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin