Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Οι Anonymous κάνουν λόγο για κήρυξη πολέμου εναντίον τους

 
Ιδιαίτερα επικριτικά ήταν μέλη του δικτύου των αυτοαποκαλούμενων Anonymous, των ακτιβιστών του διαδικτύου που οργανώθηκαν προς υπεράσπιση της δράσης του Wikileaks, σε ανοιχτή επιστολή τους. 
 
Στην πρώτη τους επίσημη τοποθέτηση, τα μέλη της ομάδας διαμαρτύρονται για τη σύλληψη πέντε χρηστών του διαδικτύου που ανήκουν στην άτυπη οργάνωση, με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες, αφού αυτές διέκοψαν τη συνεργασία τους με το Wikileaks.
 
Οι Anonymous κάνουν λόγο για απολύτως νόμιμο τρόπο διαμαρτυρίας, ισχυριζόμενοι ότι η μέθοδος που ακολουθήθηκε κατά των εν λόγω ιστοσελίδων δεν παραβιάζουν κανένα νόμο. Οι επιθέσεις, τύπου DDoS, προκλήθηκαν με την τεχνητή αύξηση επισκεψιμότητας στους συγκεκριμένους ιστοτόπους, σε βαθμό παρεμπόδισης της λειτουργίας τους.
 
Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας επισημαίνουν ότι η διεξαγωγή περισσοτέρων από 40 ερευνών από τις αμερικανικές και βρετανικές αρχές ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου σε βάρος τους και χαρακτηρίζουν "θλιβερό λάθος" τις πέντε συλλήψεις συντρόφων τους. Οι ίδιοι τονίζουν ότι η επιθέσεις κατά ιστοτόπων είναι απλώς ένας νέος τρόπος διαμαρτυρίας στο διαδίκτυο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin