Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το About.me προσθέτει διαμοιρασμό προφίλ, αναζήτηση και ευρετήριο


Το About.me, μια αρκετά δημοφιλής υπηρεσία δημιουργίας προσωπικών σελίδων που πρόσφατα εξαγοράστηκε από την AOL, πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες ορισμένες σημαντικές προσθήκες. Συγκεκριμένα, διευκολύνει πλέον τον διαμοιρασμό ενός προφίλ μέσω υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρόσθεσε και αναζητήσιμο ευρετήριο ανθρώπων.


Έτσι, οι χρήστες μπορούν πλέον να περιηγηθούν στα διάφορα προφίλ, να αναζητήσουν συγκεκριμένους ανθρώπους και να δημοσιεύουν στο Facebook και το Twitter τα προφίλ που τους έκαναν εντύπωση.
image
Για όσους δεν το είχαν μέχρι τώρα υπόψη τους, το About.me επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα μια σελίδα με το προσωπικό τους προφίλ. Η σελίδα αυτή δεν έχει κανένα βάθος και παραπέμπει απευθείας σε στοιχεία επικοινωνίας και εξωτερικά links. Η καλή της αισθητική και η ευκολία με την οποία μπορεί να στηθεί, ωστόσο, έχουν ήδη κάνει την υπηρεσία αρκετά δημοφιλή, κυρίως στο εξωτερικό.
Το About.me μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν σε κλειστή beta φάση, πρόσφατα όμως άνοιξε τις εγγραφές του στο ευρύ κοινό και πλέον μπορεί να το χρησιμοποιήσει δωρεάν οποιοσδήποτε.
Επισκεφθείτε το About.me ή δείτε προηγουμένως το βίντεο του DownloadSquad που το παρουσιάζει:


Πηγή: freeweird.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin