Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon 5 λόγοι για να τον απατήσετε...ή όχι...

 
Δεν έχετε καμία πρόθεση να τον απατήσετε, αλλά -και πάλι- πιάνετε τον εαυτό σας να φοράει σέξι στρινγκ αντί για το ντεμοντέ μπεζ σλιπάκι κάθε φορά που έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε εκείνον, τον Άλλον;

Η σκέψη της απιστίας είναι σχεδόν καθολική, αναφέρουν όσοι διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για αυτήν. Άλλωστε το 90% των γυναικών, που έχουν πάρει μέρος σε ανάλογες έρευνες ανά τον κόσμο, παραδέχτηκαν ότι κάνουν -από σπάνια έως συχνά- σκέψεις απιστίας.
Αυτό δηλώνει ότι ακόμα και η πιο αγνή, ακόμη και η πιο αιώνια ταγμένη πιστή σύντροφος από εμάς μπορεί κάποια στιγμή να μπει στον πειρασμό να απατήσει.

1. Το sex φαίνεται πιο συναρπαστικό

Γιατί μπαίνετε σε πειρασμό:
Σε πνευματικό επίπεδο γνωρίζουμε ότι το να είσαι ερωτευμένη με κάποιον δεν σημαίνει ότι σταματάς να φαντάζεσαι άλλους άντρες. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό -και ίσως κομψά ιδεαλιστικό- κομμάτι που πιστεύει κρυφά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εφόσον είμαστε με τον κατάλληλο άνθρωπο. Έτσι, παθαίνετε σοκ όταν αρχίζει σιγά σιγά να απασχολεί τη σκέψη σας κάποιος άλλος, ακόμα και τη στιγμή του σεξ.

Γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο:
Αν τελικά περάσετε από τη φαντασία στην πράξη, δεν θα καταφέρετε να αντισταθείτε, θα το εξομολογηθείτε στην κολλητή σας, και εκείνη πιθανόν δεν θα διστάσει να το πει και σε άλλους. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση εκείνος να μην το μάθει ποτέ. Η ουσία ωστόσο θα είναι ότι τελικά το κάνατε. Χάσατε τον σεβασμό απέναντι στον εαυτό σας, απέναντι σ’ εκείνον και απέναντι στη σχέση σας, ξέροντας ότι έχετε διαρρήξει τον δεσμό της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Γι’ αυτό, αν τελικά τον ανταλλάξετε με τον φίλο σας, να το κάνετε όταν η ανία έχει κάνει όχι μόνο αισθητή την παρουσία της, αλλά φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί για πάντα ανάμεσά σας.

2. Καυγαδίζουμε συνέχεια, ενώ με τον Άλλοv ποτέ

Γιατί μπαίνετε σε πειρασμό:
Με όλους τους τσακωμούς, τις φωνές και τα έντονα χτυπήματα της πόρτας, αρχίζετε να νιώθετε σαν προβληματικοί ήρωες κάποιας τηλεοπτικής σειράς. Απεναντίας, όταν είστε με Εκείνον, αισθάνεστε χαλαρή σε απίστευτο βαθμό και δεν μπορείτε να καν να φανταστείτε τους δυο σας να τσακώνεστε για ασήμαντη αφορμή.

Γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο:
Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να τσακωθείτε με τον Κύριο Τέλειο – τον περισσότερο καιρό συμπεριφέρεστε άψογα ο ένας στον άλλον μέσα σε συνθήκες που μοιάζουν σχεδόν ιδανικές. Και όμως, οι τσακωμοί είναι υγεία. Σημαίνουν αρχικά ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτά που σκέφτεται ο σύντροφός σας. Εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι τα ζευγάρια που δεν τσακώνονται. Αν αυτό όμως εξελίσσεται σε πρόβλημα και ανακαλύπτετε ότι δεν παλεύετε τίμια, ρίξτε μια ματιά στο τμήμα του βιβλιοπωλείου της περιοχής σας, επιλέγοντας κάποιο βιβλίο με συμβουλές πάνω στον σωστό τρόπο να διαφωνείτε.

3. O Άλλος με έχει σαν πριγκίπισσα

Γιατί μπαίνετε σε πειρασμό:
Μια τελευταία πινελιά κραγιόν και κατεβαίνετε τη σκάλα για να επιδείξετε την απόλυτη glam εμφάνιση στον σύντροφό σας. Εκείνος τσιμουδιά. Έτσι φεύγετε για τη δουλειά και ο τύπος από το γραφείο που σας ψιλοφλερτάρει κάνει «ουάου!». Όλη τη νύχτα σας ακολουθεί παντού το βλέμμα του, λέγοντάς σας πόσο όμορφη είστε.

Γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο:
Ο άντρας αυτός σας στολίζει με κομπλιμέντα και σας προσέχει επειδή είστε ένα ενδεχόμενο και όχι κάτι δεδομένο. Ο σύντροφός σας γνωρίζει ότι είστε όμορφη και ότι είστε θαυμάσιο άτομο, γι’ αυτό και έχει επιλέξει να είναι μαζί σας. Δυστυχώς, όμως, δεν περνά από το μυαλό του να σας το λέει αρκετά συχνά. Σκεφτείτε: εσείς πότε του είπατε τελευταία φορά ότι είναι... πιο σέξι και από τον Brad Pitt;

4. Η δουλειά του Άλλου είναι συναρπαστική

Γιατί μπαίνετε σε πειρασμό:
Η δουλειά του συντρόφου σας είναι να μεν καλή, αλλά σε αντίθεση με του Άλλου, δεν είναι και για να πετάς από τη χαρά σου. Ο Άλλος είναι επικεφαλής της καινούργιας ομάδας με την οποία συνεργάζεστε, και εκτός αυτού είναι η ψυχή της επιχείρησης.

Γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο:
Η ζωή με τον νέο άντρα μπορεί να μην είναι ανιαρή, αλλά μπορεί να καταντήσει ανησυχητική. Το πρόβλημα με έναν επιτυχημένο τύπο είναι ότι πολύ συχνά η δουλειά του έρχεται πρώτη, εργάζεται ατέλειωτες ώρες (που σημαίνει ότι αφιερώνει ελάχιστο χρόνο σε σας) και ταξιδεύει συχνά, έχοντας πιθανότητες να μοιραστεί το δωμάτιο του ξενοδοχείου του με όποια ήθελε.

5. Με τον Άλλον διασκεδάζετε περισσότερο

Γιατί μπαίνετε σε πειρασμό:
Έχετε γίνει φίλοι και περνάτε τέλεια μαζί του. Άλλωστε τελευταία το χιούμορ είναι κάτι που ο σύντροφός σας μοιάζει να έχει ξεχάσει. Είναι αυτό το «ποιος έχει σειρά να πλύνει τα πιάτα σήμερα;», απέναντι σε κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ανέμελα.

Γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο:
Όταν η σχέση από διασκεδαστική γίνεται λειτουργική, δεν σκέφτεστε τα αισθήματά σας αλλά τη ζωή σας. Τα κυριακάτικα γεύματα που κατέληγαν στο κρεβάτι αντικαθίστανται από το ποιος θα πετάξει τα σκουπίδια και τις υπερωρίες για να ξεχρεώσετε τις κάρτες σας. Είναι όμως και οι εγγυήσεις ότι θα μείνετε πιστή στην αγάπη, ότι θα κάνετε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα, και, τέλος πάντων, θα έχετε κάποιον στο πλευρό σας.

Και μην ξεχνάτε: η απιστία, είναι επιθετικότητα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να του πεις πως δεν τον θέλεις πια, ή πως θα ήθελες να είχατε μια άλλου τύπου σχέση. Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις!

πηγή : myself

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin