Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Τα ζευγάρια καβγαδίζουν 312 φορές τον χρόνο!

 
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ο καβγάς μεταξύ ζευγαριών, είτε για θέματα σοβαρά, είτε πολλές φορές και για μικροπράγματα της καθημερινότητας. Όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα, ένα φυσιολογικό ζευγάρι καβγαδίζει κατά μέσο όρο, περίπου 312 φορές το χρόνο!


Σύμφωνα με την έρευνα, η πιο συνηθισμένη ώρα για ένα ζευγάρι να καβγαδίσει, είναι στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, για περίπου 10 λεπτά! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες είναι αυτές που ενοχλούνται ευκολότερα με τις καθημερινές συνήθειες του συντρόφου τους και ξεκινούν τον καβγά.

Τα πιο συχνά παράπονα των γυναικών αφορούν το… ρολό της τουαλέτας, που δεν αντικαθίσταται αφότου τελειώσει, τη συχνή αλλαγή καναλιών στην τηλεόραση, αλλά φυσικά και το… καπάκι της λεκάνης!

Βέβαια, και οι άνδρες δεν πάνε πίσω. Γκρινιάζουν πολύ εύκολα όταν η σύντροφός τους κάνει πολύ ώρα για να ετοιμαστεί, ενώ δεν χαίρονται καθόλου όταν τους προτείνει να κάνουν κάποια δουλειά μέσα στο σπίτι.

Για την έρευνα, ρωτήθηκαν 3.000 ενήλικες μέσω της ιστοσελίδας www.betterbathrooms.com. Το συχνότερο μέρος για να καβγαδίσει ένα ζευγάρι είναι η κουζίνα, ενώ οι 8 στους 10 παραδέχονται ότι κάνουν δουλειές του σπιτιού μόνο μετά από τη συνεχή γκρίνια του συντρόφου τους.

Τέλος, ένας στους πέντε Βρετανούς θεωρούν ως αιτία διαζυγίου τα βρώμικα ποτήρια μέσα στο νεροχύτη, τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα, αλλά και τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στο σπίτι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin