Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 28/01/2011

Κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και στο Αιγαίο και πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011. Στα βορειοανατολικά αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για λίγα πρόσκαιρα ασθενή φαινόμενα, ενώ και στην υπόλοιπη χώρα τις βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 2 βαθμούς στη Δ. Μακεδονία, από -2 έως 7 στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 2 έως 13 στη Δ. Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στη Ν. Ελλάδα, από 7 έως 11 στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, από 10 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 12 έως 19 στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε θυελλώδεις και στα βόρεια πολύ θυελλώδεις. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Βροχές που κατά περιόδους θα είναι έντονες, πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μεγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις που κατά περιόδους θα δίνουν χιονόνερο στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin