Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 26/01/2011

 
 Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στο Αιγαίο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ανατολικότερα τμήματα της Θράκης, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, αλλά τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός που κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -11 έως 3 βαθμούς στη Δ. Μακεδονία, από -7 έως 6 στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα, από -5 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 11 στη Δ. Ελλάδα, από -2 έως 11 βαθμούς στη Ν. Ελλάδα, από 1 έως 9 στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 6 έως 12 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι στρεφομενοι από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια σε νότιους σχεδόν μέτριους. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και αρκετό κρύο, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μεγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6 - 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 - 5 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin