Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 20/01/2011


Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν, δίνοντας τις απογευματινές – βραδινές ώρες βροχές στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, περιμένουμε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 2 έως 14 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 στη Νότια Ελλάδα, και από 6 έως 16 - 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιορσμένη τοπικά ορατότητα και ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 - 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, περιορσμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin