Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 15/01/2011


Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν στη Θράκη και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές περιμένουμε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νοτιοανατολικά τμήματα έως ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή: meteo.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin